ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Αποχή από τις προπονήσεις αποφάσισαν οι απλήρωτοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού

Αποχή από τις προπονήσεις αποφάσισαν οι απλήρωτοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού Facebook Twitter
SOOC
0

Την αποχή τους από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, αποφάσισαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που παραμένουν εδώ και μήνες απλήρωτοι.

Οι υποσχέσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου για καταβολή των χρημάτων δεν υλοποιήθηκαν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποφάσισαν πως, αν μέχρι την Δευτέρα δεν μπουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς κάποια από τα χρωστούμενα, δεν θα λάβουν μέρους στις επόμενες προπονήσεις.

Η υπομονή των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου φαίνεται πως εξαντλείται από τις οφειλές της διοίκησης της ΠΑΕ.

Αποχή από τις προπονήσεις αποφάσισαν οι απλήρωτοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού Facebook Twitter
SOOC

Κατά την τελευταία επίσκεψή του στο Κορωπί, ο πρόεδρος της ομάδας είχε υποσχεθεί πως η δόση του Οκτωβρίου θα πληρωνόταν στους ξένους ποδοσφαιριστές την προηγούμενη Δευτέρα.

Όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε τελικά και, πριν την έναρξη της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή από τις προπονήσεις, αρχής γενομένης από αυτή της Πέμπτης. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιχείρησε να λειτουργήσει «πυροσβεστικά», δίνοντας ρεπό για αύριο, το οποίο προστέθηκε στην άδεια των παικτών για τις γιορτές του Πάσχα.

Οι ποδοσφαιριστές πάντως εμφανίζονται ανυποχώρητοι ως προς τις απαιτήσεις τους και μένει να αποδειχθεί αν ο Γιάννης Αλαφούζος σκοπεύει να καλύψει κάποιες από τις οφειλές του προς τους παίκτες.

Με πληροφορίες από Gazzetta

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ