Aπό το κακό στο χειρότερο: Κατέρρευσε η εξέδρα ιστιοπλοΐας στο Ρίο, πέντε ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών

Aπό το κακό στο χειρότερο: Κατέρρευσε η εξέδρα ιστιοπλοΐας στο Ρίο, πέντε ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Facebook Twitter
2

Νέα εμπόδια για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών του Ρίο, μετά τις απαράδεκτες συνθήκες σχετικά με τη διαμονή των αθλητών, που επικρατούν στο Ολυμπιακό Χωριό.

Αυτή τη φορά κατέρρευσε λόγω των ισχυρών ανέμων, η βασική εξέδρα στη Μαρίνα ντα Γκλόρια, που θα αποτελέσει σημείο εκκίνησης για την ιστιοπλοΐα. Κάποια μεγάλα κύματα ήταν αρκετά για να γκρεμίσουν την κατασκευή που αποδείχτηκε πολύ πρόχειρη, προκαλώντας απορίες για το τι θα μπορούσε να συμβεί αν η κατάρρευση γινόταν στη διάρκεια των Αγώνων.

Πάντως οι διοργανωτές διαβεβαιώνουν ότι όλα τα είναι έτοιμα και πάλι μέχρι την έναρξη του αγωνίσματος της ιστιοπλοΐας στις 8 Αυγούστου ενώ είπαν ότι κανείς δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό που εγείρει όμως περαιτέρω ερωτήματα σχετικά με την ποιότητα της κατασκευής στην Ολυμπιακή πόλη υποδοχής.

Aπό το κακό στο χειρότερο: Κατέρρευσε η εξέδρα ιστιοπλοΐας στο Ρίο, πέντε ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Facebook Twitter

Ήδη τα νερά στην Μαρίνα ντα Γκλόρια έχουν αποτελέσει πεδίο προβληματισμού λόγω του υψηλού επιπέδου μόλυνσης που παρουσιάζουν, ακόμη και μετά τον καθαρισμό τους από πτώματα και σκουπίδια που εντοπίστηκαν εκεί τις προηγούμενες μέρες.

Σε ένα άλλο περιστατικό που προκλήθηκε από ισχυρούς ανέμους στο Ρίο, το νερό πλημμύρισε τηλεοπτικά στούντιο στην παραλία της Κοπακαμπάνα κοντά στην αρένα του βόλεϊ. 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Τί σκ@τ@ γίνεται εκεί πέρα;; Με τη φτώχια που τους δερνει και τόσο low budget καταστάσεις, αφ´ενός μπορεί να προκληθούν ατυχήματα, αφ´ετέρου θα χρωστάνε για όλη τους τη ζωή.