Άνθρωπος του Παναθηναϊκού ταξιδεύει στην Αργεντινή για Τσάβες

Άνθρωπος του Παναθηναϊκού ταξιδεύει στην Αργεντινή για Τσάβες Facebook Twitter
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
0

Άνθρωπος του Παναθηναϊκού θα μεταβεί άμεσα στην Αργεντινή ώστε να γίνει η τελευταία προσπάθεια και να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Αντρές Τσάβες που ταξίδεψε για την πατρίδα του χωρίς να πάρει τη σχετική άδεια από την ομάδα του.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από τους ανθρώπους των «πρασίνων» προκειμένου να υπάρξει άμεση επαφή με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και να ξεκαθαριστεί το τοπίο γύρω από την ξαφνική εξαφάνισή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αργεντινός επιθετικός έφυγε για την χώρα του χωρίς να πάρει άδεια από τον Παναθηναϊκό ώστε να εξεταστεί από γιατρό της Μπόκα Τζούνιορς, καθώς επικαλέστηκε ότι τον ταλαιπωρούν ακόμη πόνοι στο πόδι του.

Η άμεση επαφή με τον ποδοσφαιριστή, λοιπόν, θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και έτσι στο «τριφύλλι» θα γνωρίζουν αν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του ή αν θα φτάσουν στην έσχατη επιλογή της διακοπής συμβολαίου μέσω σχετικής καταγγελίας.

Η διακοπή συμβολαίου, μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κερδίζει συνεχώς έδαφος καθώς ο ίδιος ο Τσάβες έχει δώσει την εντύπωση ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Όλα, λοιπόν, θα ξεκαθαρίσουν οριστικά μετά την επαφή που θα έχει ο άνθρωπος της «πράσινης» ΠΑΕ με τον 26χρονο Αργεντινό επιθετικό.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σικουάνα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σηκουάνα

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, πρωταγωνίστησαν στην αρχή της τελετής έναρξης
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Λίγες ώρες πριν την Τελετή Έναρξης - Η Εθνική Μπάσκετ εδρεύει στη Λιλ όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του ομίλου της και βρίσκεται ήδη καθ' οδόν για Παρίσι
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη από την Έλενα Μπουζαλά

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Έλενα Μπουζαλά που έχει καλύψει ήδη τέσσερις διοργανώσεις και ετοιμάζεται για την πέμπτη απαντά σε όλες μας τις ερωτήσεις: τα all time classic αθλήματα, οι φετινές πιθανές ανατροπές, τα «σιγουράκια» της ελληνικής αποστολής, οι εκπλήξεις και πώς είναι τελικά να ζεις τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τόσο κοντά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ