Άνθρωπος του Παναθηναϊκού ταξιδεύει στην Αργεντινή για Τσάβες

Άνθρωπος του Παναθηναϊκού ταξιδεύει στην Αργεντινή για Τσάβες Facebook Twitter
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
0

Άνθρωπος του Παναθηναϊκού θα μεταβεί άμεσα στην Αργεντινή ώστε να γίνει η τελευταία προσπάθεια και να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Αντρές Τσάβες που ταξίδεψε για την πατρίδα του χωρίς να πάρει τη σχετική άδεια από την ομάδα του.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από τους ανθρώπους των «πρασίνων» προκειμένου να υπάρξει άμεση επαφή με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και να ξεκαθαριστεί το τοπίο γύρω από την ξαφνική εξαφάνισή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αργεντινός επιθετικός έφυγε για την χώρα του χωρίς να πάρει άδεια από τον Παναθηναϊκό ώστε να εξεταστεί από γιατρό της Μπόκα Τζούνιορς, καθώς επικαλέστηκε ότι τον ταλαιπωρούν ακόμη πόνοι στο πόδι του.

Η άμεση επαφή με τον ποδοσφαιριστή, λοιπόν, θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και έτσι στο «τριφύλλι» θα γνωρίζουν αν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του ή αν θα φτάσουν στην έσχατη επιλογή της διακοπής συμβολαίου μέσω σχετικής καταγγελίας.

Η διακοπή συμβολαίου, μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κερδίζει συνεχώς έδαφος καθώς ο ίδιος ο Τσάβες έχει δώσει την εντύπωση ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Όλα, λοιπόν, θα ξεκαθαρίσουν οριστικά μετά την επαφή που θα έχει ο άνθρωπος της «πράσινης» ΠΑΕ με τον 26χρονο Αργεντινό επιθετικό.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM