ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ανίτα Αλβάρεζ: «Όλα έγιναν μαύρα» -Η αθλήτρια που λιποθύμησε στην πισίνα περιγράφει όσα έγιναν

Ανίτα Αλβάρεζ: Όλα έγιναν μαύρα -Η αθλήτρια που λιποθύμησε στην πισίνα περιγράφει όσα έγιναν Facebook Twitter
Φωτ: Photo by Nikola Krstic/MB Media/Getty Images
0

Η Ανίτα Αλβάρεζ σόκαρε τον πλανήτη μετά την λιποθυμία της μέσα στο νερό λίγο το τέλος της εκτέλεσης του προγράμματος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του υγρού στίβου της Βουδαπέστης.

Οι φωτογραφίες από τη δραματική διάσωση της Αμερικανίδας αθλήτριας από τον πάτο της πισίνας έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, συγκλονίζοντας.

Η Ανίτα Αλβάρεζ, λίγες ώρες μετά το συμβάν, μίλησε στο NBC για τα όσα πέρασε. «Θυμάμαι ότι ένιωθα ότι ήταν μια πραγματικά υπέροχη παράσταση», δήλωσε στο NBC Nightly News, προσθέτοντας ότι ζούσε τη στιγμή, νιώθοντας περήφανη.

Όπως αναφέρει, στη συνέχεια, άρχισε να μην αισθάνεται καλά. «Άρχισα να νιώθω λίγο μούδιασμα στα δάχτυλά μου και μετά ειλικρινά, όλα έγιναν κάπως μαύρα και αυτό ήταν», είπε. «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα», τόνισε.

Στις συγκλονιστικές φωτογραφίες, η Αλβάρεζ φαίνεται στον πάτο της πισίνας αναίσθητη και την προπονήτριά της Άντρεα Φουέντες να την βγάζει στην επιφάνεια.

Η προπονήτρια περιγράφοντας τη στιγμή θυμάται ότι ο χρόνος έμοιαζε να κυλά αργά. 

«Είμαι ευγνώμων που την έχω προπονήτρια», είπε η Αλβάρεζ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Αλβάρεζ σώθηκε από την προπονήτριά της, καθώς η Φουέντες την είχε σώσει από λιποθυμία και πέρυσι στην Ισπανία.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ