ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΑΕΚ – Άρης: Μεθυσμένοι οι Πολωνοί διαιτητές του αγώνα- Προκάλεσαν επεισόδιο στο αεροδρόμιο

ΑΕΚ – Άρης: Έφτασαν μεθυσμένοι οι διαιτητές του αγώνα και προκάλεσαν επεισόδιο στο αεροδρόμιο Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Προβλήματα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» φέρεται να προκάλεσαν οι διαιτητές από την Πολωνία που έφτασαν στην Αθήνα το βράδυ του Σαββάτου για τον αγώνα ΑΕΚ - Άρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαιτητής Πάβελ Ρατσκόφσκι, οι βοηθοί Ράντοσλαβα Σιέτζκα και Άνταμ Κούπσικ, καθώς και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ έφτασαν μεθυσμένοι στο αεροδρόμιο, προκαλώντας επεισόδιο κατά τη διάρκεια της πτήσης αλλά και στον χώρο του αεροδρομίου. 

Οι τέσσερις διαιτητές φέρεται να είχαν συζήτηση για το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ κατά τη διάρκεια της πτήσης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna, όταν οι Έλληνες, που βρισκόταν μέσα στην πτήση τους είπαν κάποια στιγμή ότι «καταλαβαίνουμε τι λέτε», οι διαιτητές επιτέθηκαν σε έναν πατέρα με τον γιο του. Προκλήθηκε σοβαρό επεισόδιο ανάμεσά τους και οι διαιτητές τους περίμεναν στη φυσούνα, με τον πρώτο ρέφερι του σημερινού αγώνα, να τους προπηλακίζει.

Στη συνέχεια, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι καθώς πήγαιναν για να παραλάβουν τις αποσκευές τους, προπηλάκισαν εκ νέου τους δύο Έλληνες, και δεν δίστασαν να φτύσουν τον πατέρα. Αποτέλεσμα ήταν να παρέμβει η αστυνομία, αλλά και ο απεσταλμένος της ΕΠΟ, που μπήκε στον ιμάντα των αποσκευών για να τους χωρίσει.

Στον απόηχο, της κατάστασης αυτής, μέχρι αυτή την ώρα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι διαιτητές είναι άφαντοι.

Από την πλευρά της η ΕΠΟ σκέφτεται να προχωρήσει σε αντικατάστασή τους με Έλληνες διαιτητές.

Ο αγώνας ΑΕΚ - Άρης διεξάγεται σήμερα στις 18:00 για την 4η αγωνιστική των Play Off της Super League. 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ