ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Τελικός Κυπέλλου: Τη Δευτέρα η επικοινωνία ΕΠΟ- Κύπρου για τη διεξαγωγή του αγώνα- Οι 3 όροι

Τελικός Κυπέλλου: Τη Δευτέρα η επικοινωνία ΕΠΟ- Κύπρου για τη διεξαγωγή του- Οι 3 όροι Facebook Twitter
Φωτ.: Sooc
0

Επί μήνες η ΕΠΟ έψαχνε γήπεδο για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, με την λύση να έρχεται από την Κύπρο. 

Τη Δευτέρα οι αρμόδιες αρχές της Κύπρου θα έρθουν σε επαφή με την αστυνομία για να συζητήσουν την ασφαλή διεξαγωγή του κυπέλλου Ελλάδος στη Λευκωσία, κάτι που επιβεβαιώνει και η ΕΠΟ. 

Τόσο ο εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας όσο και η υπουργός Δημόσιας Τάξης της χώρας ανέφεραν πως δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση για την διεξαγωγή του θεσμού. 

«Εμάς δεν μας έχει ενημερώσει κανένας επίσημα. Όταν και εφόσον μας ενημερώσουν, που θεωρώ θα συμβεί, τότε η αστυνομία θα εξετάσει την επικινδυνότητα ή το ρίσκο που εμπεριέχει μια τέτοια απόφαση και θα τοποθετηθούμε αναλόγως», σημείωσε η υπουργός. 

Τελικός κυπέλλου Ελλάδας: Τρεις όρους θέτει η αστυνομία της Κύπρου

Μεταξύ άλλων στο μικροσκόπιο των κυπριακών αρχών βρίσκονται τρεις προϋποθέσεις, τις οποίες η αστυνομία φαίνεται να λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη για να πει το ναι στο αίτημα της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με το offsite.com.cy, οι τρεις προϋποθέσεις είναι οι εξής: 

Πρώτη προϋπόθεση: Ο αριθμός των οργανωμένων φιλάθλων που θα ταξιδέψει μαζί με την κάθε ομάδα. Αυτός πρέπει να περιοριστεί σε μερικές εκατοντάδες και δεν πρέπει να υπερβαίνει γύρω στους 1.000 για κάθε ομάδα.

Δεύτερη προϋπόθεση: Χώρος διαμονής οπαδών: Η δεύτερη βασική προϋπόθεση θα είναι ο χώρος διαμονής των φιλάθλων των δυο ομάδων. Αυτός θα πρέπει να είναι σε διαφορετικές πόλεις για την κάθε ομάδα. Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται το ενδεχόμενο της παρουσίας των φιλάθλων χωρίς διανυκτέρευση κάτι όμως, που θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο τουλάχιστον για το συνολικό αριθμό των οπαδών των δυο ομάδων.

Τρίτη προϋπόθεση: Η μέθοδος διακίνησης και μεταφοράς των οργανωμένων φιλάθλων. Σκέψεις γίνονται και για τη διάθεση των εισιτηρίων στο ΓΣΠ. Μεταξύ άλλων υπάρχει το ενδεχόμενο ζητηθεί όπως αυτά διατεθούν μόνο σε κατόχους κάρτας φιλάθλου του ΚΟΑ.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ