Άδειο ΟΑΚΑ: Μόνο 840 προσκλήσεις για τον τελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Άδειο ΟΑΚΑ: Μόνο 840 προσκλήσεις για τον τελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Λιγότερες από 1.000 προσκλήσεις θα εκδοθούν για τον τελικό κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, που θα γίνει το Σάββατο (11/5, 20:30) στο ΟΑΚΑ.

Όπως αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη, στα γραφεία της ομοσπονδίας, κάθε φιναλίστ θα πάρει από 120 προσκλήσεις. Οι ποδοσφαιριστές κάθε ομάδας θα μοιραστούν από 100 προσκλήσεις ενώ επιπλέον 400 θα διατεθούν από την ΕΠΟ. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μόλις 840 θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά την αναμέτρηση.

Χθες, ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης αποφάσισε πως ο τελικός θα διεξαχθεί χωρίς θεατές. Ο κ. Βασιλειάδης πήρε την απόφαση μετά τη σχετική εισήγηση της ΔΕΑΒ και τις διαβουλεύσεις με την ΕΠΟ, την αστυνομία και τις δύο ομάδες.

Τα δεδομένα που έλαβε υπόψη του ο κ. Βασιλειάδης για την αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών ήταν αφενός το τεταμένο κλίμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων «μετά τα επεισοδιακά γεγονότα στους τελευταίους δύο τελικούς Κυπέλλου που διεξήχθησαν στον Βόλο το 2017 και το ΟΑΚΑ το 2018 και είχαν ως αποτέλεσμα να θέσουν σε κίνδυνο τους υγιείς φιλάθλους», αφετέρου «τα ραντεβού θανάτου μεταξύ οπαδών που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα και άλλα που απετράπησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις».

Στην ανακοίνωσή του, ο υφυπουργός κάνει λόγο για «γεγονότα τα οποία δυσφημούν το ελληνικό ποδόσφαιρο σε παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι Αρχές, γίνεται λόγος για προγραμματισμό και νέων σκηνικών έντασης τόσο από σκληροπυρηνικούς οπαδούς των δύο φιναλίστ, όσο και από πυρήνες οπαδών τρίτων ομάδων».

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Αθλητισμός / Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Ο Πελεσένκο ήταν 30 χρονών και κατετάγη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του το 2022. Κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και το 2017, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βγει τέταρτος
NEWSROOM
Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ