Ο Οζίλ χαρίζει το πριμ του στα παιδιά της Γάζας

Ο Οζίλ χαρίζει το πριμ του στα παιδιά της Γάζας Facebook Twitter
3

 

Στα παιδιά της Γάζας αποφάσισε να χαρίσει το πριμ του από την κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλου ο Μεσούτ Οζίλ, τουρκικής καταγωγής ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται με την εθνική Γερμανίας. 


Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Μέσης Ανατολής ο άσος της Άρσεναλ είχε αρνηθεί να δώσει και το χέρι σε εκπρόσωπο της ΦΙΦΑ προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την υποστήριξη που προσφέρει η ομοσπονδία στο Ισραήλ. 

Μέχρι τώρα από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας έχουν χάσει τη ζωή τους πάνω από 200 άνθρωποι, με το 90% των θυμάτων να είναι άμαχοι, ανάμεσα τους και παιδιά.

Tweet του Οζίλ το 2012 μετά το θάνατο ανήλικου Παλαιστίνιου από βόμβα

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ CHATGPT OPENAI

Αθλητισμός / Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες: Αθλητής κέρδισε το αργυρό μετάλλιο έχοντας για προπονητή το ChatGPT

Ουκρανός αθλητής με προβλήματα όρασης κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στο δίαθλο των Παραολυμπιακών Αγώνων χρησιμοποιώντας το ChatGPT ως προπονητή, ψυχολόγο και μέσο παρακίνησης
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
http://www.dfb.de/news/de/d-fifa-wm/oezil-ermoeglicht-weitere-operationen-in-brasilien-23-kindern-wird-geholfen/60853.htmlH αληθινή είδηση είναι ότι πλήρωσε για τις εγχειρήσεις 11 παιδιών πριν και κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου κυπέλλου και τώρα θα πληρώσει για τις επεμβάσεις άλλων 12 παιδιών, συνολικά δηλαδή θα έχουν βοηθηθεί 23 παιδιά. Συγχαρητήρια για την πράξη του!!!!