Θετικός στον κορωνοϊό ο Λιούις Χάμιλτον- Έχει ήπια συμπτώματα

Θετικός στον κορωνοϊό ο Λιούις Χάμιλτον- Έχει ήπια συμπτώματα Facebook Twitter
EPA
0

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Λιούις Χάμιλτον, κάτι που σημαίνει ότι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 δεν θα μετάσχει στο Γκραν πρι αυτού του σαββατοκύριακου στο Μπαχρέιν.

Ο οδηγός της Mercedes, ο οποίος ήδη έχει «σφραγίσει» τον φετινό παγκόσμιο τίτλο, βρέθηκε θετικός στον ιό σε τεστ που υποβλήθηκε τη Δευτέρα και έχει ήπια συμπτώματα.

Σύμφωνα με την Mercedes, ο Χάμιλτον είχε υποβληθεί σε τρία τεστ την προηγούμενη εβδομάδα- ανάμεσά τους ένα το απόγευμα της Κυριακής- στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων και όλα ήταν αρνητικά στον ιό.

Όμως, το πρωί της Δευτέρας ξύπνησε με ήπια συμπτώματα και ταυτόχρονα ενημερώθηκε ότι άτομο με το οποίο είχε έρθει σε επαφή πριν από την άφιξή του στο Μπαχρέιν, στη συνέχεια βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό. Έτσι ο Χάμιλτον υποβλήθηκε σε νέο τεστ, το οποίο βγήκε θετικό και πλέον έχει μπει σε καραντίνα.

Πέρα από τα ήπια συμπτώματα, ο Βρετανός νιώθει καλά σύμφωνα με τη Mercedes, ενώ όλες οι στενές επαφές του υποβλήθηκαν σε τεστ για κορωνοϊό. Ο Χάμιλτον είναι ο τρίτος «πιλότος» της Formula 1 που διαπιστώνεται ότι έχει προσβληθεί από τον ιό σε αυτή τη σεζόν, μετά τον Σέρτζιο Πέρεζ και τον Λανς Στρολ. Με δεδομένο ότι πρέπει να έχει αρνητικό τεστ για να επιστρέψει στη δράση, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του και στο τελευταίο Γκραν πρι της σεζόν, στο Άμπου Ντάμπι.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς για τον θάνατο του Ζότα: «You'll Never Walk Alone»

Αθλητισμός / ΛεΜπρόν Τζέιμς για τον θάνατο του Ζότα: «You'll Never Walk Alone»

Η τοποθέτηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς προστέθηκε σε ένα κύμα διεθνούς θλίψης για την απώλεια του Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος είχε παντρευτεί μόλις πριν από δύο εβδομάδες στην Πορτογαλία και είχε τρία παιδιά
LIFO NEWSROOM
Αντρέ Σίλβα: Ποιος ήταν ο αδελφός του Ντιόγκο Ζότα που σκοτώθηκε μαζί του στη μοιραία Lamborghini

Αθλητισμός / Αντρέ Σίλβα: Ποιος ήταν ο αδελφός του Ντιόγκο Ζότα που σκοτώθηκε μαζί του στη μοιραία Lamborghini

Ο 25χρονος επιθετικός της Πέναφιελ, Αντρέ Σίλβα, βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τον αδελφό του, Ντιόγκο Ζότα, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν εξετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες στην επαρχία Αμόρα της Ισπανίας
LIFO NEWSROOM