Θετικός στον κορωνοϊό ο Λιούις Χάμιλτον- Έχει ήπια συμπτώματα

Θετικός στον κορωνοϊό ο Λιούις Χάμιλτον- Έχει ήπια συμπτώματα Facebook Twitter
EPA
0

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Λιούις Χάμιλτον, κάτι που σημαίνει ότι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 δεν θα μετάσχει στο Γκραν πρι αυτού του σαββατοκύριακου στο Μπαχρέιν.

Ο οδηγός της Mercedes, ο οποίος ήδη έχει «σφραγίσει» τον φετινό παγκόσμιο τίτλο, βρέθηκε θετικός στον ιό σε τεστ που υποβλήθηκε τη Δευτέρα και έχει ήπια συμπτώματα.

Σύμφωνα με την Mercedes, ο Χάμιλτον είχε υποβληθεί σε τρία τεστ την προηγούμενη εβδομάδα- ανάμεσά τους ένα το απόγευμα της Κυριακής- στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων και όλα ήταν αρνητικά στον ιό.

Όμως, το πρωί της Δευτέρας ξύπνησε με ήπια συμπτώματα και ταυτόχρονα ενημερώθηκε ότι άτομο με το οποίο είχε έρθει σε επαφή πριν από την άφιξή του στο Μπαχρέιν, στη συνέχεια βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό. Έτσι ο Χάμιλτον υποβλήθηκε σε νέο τεστ, το οποίο βγήκε θετικό και πλέον έχει μπει σε καραντίνα.

Πέρα από τα ήπια συμπτώματα, ο Βρετανός νιώθει καλά σύμφωνα με τη Mercedes, ενώ όλες οι στενές επαφές του υποβλήθηκαν σε τεστ για κορωνοϊό. Ο Χάμιλτον είναι ο τρίτος «πιλότος» της Formula 1 που διαπιστώνεται ότι έχει προσβληθεί από τον ιό σε αυτή τη σεζόν, μετά τον Σέρτζιο Πέρεζ και τον Λανς Στρολ. Με δεδομένο ότι πρέπει να έχει αρνητικό τεστ για να επιστρέψει στη δράση, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του και στο τελευταίο Γκραν πρι της σεζόν, στο Άμπου Ντάμπι.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM