Η Σίτι προσφέρει συμβόλαιο 750 εκατ. ευρώ στο Μέσι - La Liga: «Δεν είναι ελεύθερος»

Η Σίτι προσφέρει συμβόλαιο 750 εκατ. ευρώ στο Μέσι - La Liga: «Δεν είναι ελεύθερος» Facebook Twitter
0

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να προσφέρει 750 εκατ. ευρώ στο Λιονέλ Μέσι, αν τελικά αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα Sport, η πρόταση της Σίτι στον Μέσι είναι να αγωνιστεί για τα επόμενα τρία χρόνια στην Premier League και μετά για άλλα δύο χρόνια στο MLS με την φανέλα της New York FC.

Σχετικά με τις ετήσιες απολαβές του, θα ανέρχονται σε 100 εκατ. ευρώ, ενώ όταν μετακινηθεί στις ΗΠΑ θα πάρει ως πριμ 250 εκατ. ευρώ, τα οποία όμως δεν μπορεί να λάβει νωρίτερα λόγω περιορισμών του Financial Fair Play που αντιμετωπίζει η Σίτι.

Πηγές από την Ισπανία αναφέρουν πως ο Μέσι έχει αποδεχθεί την συγκεκριμένη πρόταση, η οποία όμως για να υλοποιηθεί πρέπει να λυθεί το θέμα της αποζημίωσης που ζητά η Μπαρτσελόνα για να δώσει έγκριση στην μεταγραφή.

La Liga: «Ο Μέσι δεν είναι ελεύθερος»

Νέo επεισόδιο στη διαμάχη του Λιονέλ μέσι με τη Μπαρτσελόνα, καθώς η ισπανική LaLiga, με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι ο Αργεντινός επιθετικός πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα του εάν θέλει να φύγει από την ομάδα.

Δηλαδή, υποστηρίζει το επιχείρημα του συλλόγου, σημειώνοντας ότι ο Μέσι δεν είναι, επομένως, ελεύθερος να υπογράψει με άλλη ομάδα.


Η LaLiga ανέλυσε το συμβόλαιο του Μέσι, εξαιτίας των αντιφατικών πληροφοριών που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες, και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η σχέση του Μέσι με τη Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να ισχύει και, ως εκ τούτου, δεν μπορεί να φύγει εάν η ρήτρα καταγγελίας 700 εκατ. ευρώ δεν καταβληθεί εκ των προτέρων.

Ο ποδοσφαιριστής υποστηρίζει, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη μέσω fax, ότι είναι ελεύθερος και σήμερα δεν παρουσιάστηκε στις προγραμματισμένες εξετάσεις για κορονοϊό που πέρασαν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα. Απομένει η αντίδραση του Μέσι στην ανακοίνωση της LaLiga.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM