Αποζημίωση Κούγια σε Μελισσανίδη - Για ηθική βλάβη

Αποζημίωση Κούγια σε Μελισσανίδη - Για ηθική βλάβη Facebook Twitter
0

Την ημέρα που η ΑΕΚ αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του Αλέξη Κούγια, παρέλαβε και μία δικαστική απόφαση για υπόθεση προ διετίας.

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη, που είχε καταθέσει αγωγή κατά του κ. Κούγια για δηλώσεις του μετά τον αγώνα ΑΕΛ - Ξάνθη το 2018.

Η ημερομηνία της απόφασης είναι 25 Μαΐου 2020 και, σύμφωνα με αυτήν, το δικαστήριο έκρινε ότι «... με τις δύο συνεντεύξεις του εναγόμενου (Κούγια) προσεβλήθη παράνομα και υπαίτια η τιμή και η υπόληψη του ενάγοντος (Μελισαννίδης) και ότι ο ενάγων υπέστη ηθική βλάβη για την αποκατάσταση της οποίας δικαιούται εύλογη χρηματική ικανοποίηση».

Επίσης στην απόφαση οι ισχυρισμοί του κ. Κούγια κρίνονται ως εξυβριστικοί ενώ γίνεται υπόμνηση στην «... κατ' επανάληψη τέλεση της πράξης». Έτσι, η αγωγή έγινε δεκτή και ο Αλέξης Κούγιας υποχρεούται σε καταβολή 10.000 ευρώ με το νόμιμο τόκο από 17.11.2018 μέχρι την εξόφληση.

«Έχουμε καινούργια παράγκα του Θωμά. Παράγκα Νο2. Ψάξτε σε πόσα ματς της ΑΕΚ ήταν τέταρτος ο Λάμπρου. Η γνώση που έχω είναι ότι ο Μελισσανίδης τον έβαλε στους πίνακες» ήταν κάποιες από τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, της οποίες ο Δημήτρης Μελισσανίδης θεώρησε συκοφαντικές και προσέφυγε στη δικαιοσύνη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ CHATGPT OPENAI

Αθλητισμός / Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες: Αθλητής κέρδισε το αργυρό μετάλλιο έχοντας για προπονητή το ChatGPT

Ουκρανός αθλητής με προβλήματα όρασης κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στο δίαθλο των Παραολυμπιακών Αγώνων χρησιμοποιώντας το ChatGPT ως προπονητή, ψυχολόγο και μέσο παρακίνησης
THE LIFO TEAM
ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αθλητισμός / Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες 2026: Τελετή έναρξης με απουσίες λόγω πολέμου στο Ιράν και «επιστροφής» της Ρωσίας

Μέσα στους «πολέμους και τα αρνητικά πράγματα στον κόσμο, εξακολουθούμε να χρειαζόμαστε την ένταξη. Αυτό είναι που προσπαθούμε να προστατεύσουμε σε αυτούς τους Αγώνες», δήλωσε πρόεδρος της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής
THE LIFO TEAM