Αντετοκούνμπο: Ο πιο γυμνασμένος αθλητής στον κόσμο σύμφωνα με το Sports Illustrated

Αντετοκούνμπο: Ο πιο γυμνασμένος αθλητής στον κόσμο σύμφωνα με το Sports Illustrated Facebook Twitter
EPA
0

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε ως ο πιο γυμνασμένος αθλητής στον κόσμο για το 2020, σύμφωνα με αξιολόγηση που έκανε το αμερικανικό περιοδικό Sports Illustrated.

Το Sports Illustrated ανακοίνωσε την ετήσια έκδοση των 25 πιο γυμνασμένων αθλητών και αθλητριών της χρονιάς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να φιγουράρει στην κορυφή της λίστας. Στη δεύτερο θέση βρίσκεται ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου αυτή την εποχή, ο Νόβακ Τζόκοβιτς και στην τρίτη τον Ματ Φρέιζερ. Ο Λεμπρον Τζέιμς βρίσκεται μόλις στη 9η θέση, ενώ ο Τζίμι Μπάτλερ στο νούμερο 16.

To Sports Illustrated δημιούργησε την κατάταξη με τη συμβουλή ειδικών που αξιολόγησαν τους αθλητές με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: τις αποδόσεις τους κατά τους τελευταίους 12 μήνες, τις απαιτήσεις και τους κινδύνους των αθλημάτων, τις προπονήσεις τους αλλά και τη δύναμη τους, την ταχύτητα τους, την ευελιξία τους και την αντοχή τους.

Στις γυναίκες, την πρώτη θέση κατέκτησε το «φαινόμενο» της ενόργανης γυμναστικής, Σιμόνε Μπάιλς, ενώ η μοναδική μπασκετμπολίστρια της λίστας ήταν η σταρ της Ουάσινγκτον, Έλενα Ντέλε-Ντόουν.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM