«Κρύβει την αλήθεια» - Ο πρώην μάνατζερ του Σουμάχερ ξεσπά κατά της συζύγου του θρύλου της Φόρμουλα 1

«Κρύβει την αλήθεια» - Ο πρώην μάνατζερ του Σουμάχερ ξεσπά κατά της συζύγου του θρύλου της Φόρμουλα 1 Facebook Twitter
0

Ο πρώην μάνατζερ του Μαίκλ Σουμάχερ υποστηρίζει πως η σύζυγός του θρύλου της Φόρμουλα 1 προσπαθεί να κρύψει την πραγματική του κατάσταση μετά το ατύχημα.

Μετά το τραγικό ατύχημα ενώ έκανε σκι το 2013, οι πληροφορίες για την υγεία και την κατάσταση του Σουμάχερ παραμένουν σε μεγάλο βαθμό ένα μυστήριο. Τώρα, ο πρώην μάνατζερ του Σουμάχερ, κατηγορεί την Κορίνα ότι προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια σχετικά με την κατάσταση του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ο Βίλι Βέμπερ, δήλωσε στην εφημερίδα TZ τον περασμένο μήνα ότι οι φανς του Σουμάχερ πρέπει να ενημερώνονται καλύτερα και τώρα αποκάλυψε πως όλα τα αιτήματά του για να τον επισκεφθεί έχουν απορριφθεί από την οικογένεια. Μιλώντας σε ένα Γερμανικό τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ λέει ότι αυτό συμβαίνει επειδή η σύζυγος του Σουμάχερ φοβάται ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. «Ξέρω ότι έχει χτυπήσει άσχημα, αλλά δυστυχώς δεν ξέρω ποια είναι η πρόοδος του», είπε στο «The Michael Schumacher Tale» του RTL.

«Θα ήθελα να μάθω πώς είναι, να του πιάσω το χέρι και να του χαϊδέψω το πρόσωπο. Αλλά η Κορίνα απορρίπτει κάθε επαφή. Φοβάται ίσως ότι θα δω αμέσως τι συμβαίνει και θα το αποκαλύψω δημόσια», δηλώνει ο Βέμπερ. «Πιστεύω ακράδαντα στην ανάκαμψη του Σουμάχερ, επειδή ξέρω ότι είναι μαχητής», και πρόσθεσε πως «Προσεύχομαι γι 'αυτόν και είμαι πεπεισμένος ότι θα τον δούμε και πάλι».

Οι δηλώσεις του Βέμπερ έρχονται ενώ πριν από λίγο καιρό η Κορίνα Σουμάχερ και η κόρη τους Τζίνα Μαρία παραχώρησαν συνέντευξη, στην οποία μίλησαν για αρκετές προσωπικές στιγμές της οικογένειας όπως η αγάπη της κόρης τους για την ιππασία, αλλά δεν είπαν τίποτα για την υγεία του. Πρόσφατα επίσης υπήρξε σειρά δημοσιευμάτων που ανέφεραν πως ο Σουμάχερ βρέθηκε σε κλινική στο Παρίσι για σειρά επαναστατικών θεραπειών.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ