Le Parisien: Ο Σουμάχερ έχει τις αισθήσεις του υποστηρίζει νοσοκόμα στο Πομπιντού στο Παρίσι

Le Parisien: Ο Σουμάχερ έχει τις αισθήσεις του υποστηρίζει νοσοκόμα στο Πομπιντού στο Παρίσι Facebook Twitter
0

Ο Μίκαελ Σουμάχερ «έχει τις αισθήσεις του», υποστηρίζει νοσοκόμα στο Πομπιντού του Παρισιού, όπου έχει μεταφερθεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 προκειμένου να υποβληθεί σε μια νέα θεραπεία

Ο πρωτοπόρος Γάλλος καρδιοχειρουργός Philippe Menasche, που εξειδικεύεται σε καινοτόμες θεραπείες μέσω «μετάγγισης βλαστοκυττάρων», έχει αναλάβει τον Μίκαελ Σουμάχερ, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πομπιντού στην γαλλική πρωτεύουσα, όπου και έφτασε την Δευτέρα συνοδεία δυνάμεων ασφαλείας. 

Σύμφωνα με την Le Parisien, μετά την αποκάλυψη της μεταφοράς του Γερμανού πιλότου της F1 στο Πομπιντού, το νοσοκομείο «έχει σχεδόν μετατραπεί σε οχυρό», προκειμένου να μην διαρρέουν πληροφορίες.

Παρόλο που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του, η γαλλική εφημερίδα επικαλούμενη δηλώσεις μιας νεαρής υπαλλήλου στην μονάδα καρδιολογία σε έναν από τους συναδέλφους της, μετέδωσε πως ο Μίκαελ Σουμάχερ «έχει τις αισθήσεις του». «Ναι, είναι στον τομέα μου. Και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι έχει τις αισθήσεις του», φέρεται να δήλωσε η ίδια.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως την Τρίτη επισκέφτηκε τον Σουμάχερ στο νοσοκομείο ο Ζαν Τοντ, πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, που παρέμεινε για 45 λεπτά. Υπάλληλος του νοσοκομείου επιβεβαίωσε επίσης πως «ο θρύλος είναι εδώ».

Ο Μίκαελ Σουμάχερ, που έγινε 50 ετών στις 3 Ιανουρίου, δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από τότε που έπαθε το ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις ενώ έκανε σκι.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ