Le Parisien: O Σουμάχερ για «μυστική θεραπεία» στο Παρίσι

Le Parisien: O Σουμάχερ για «μυστική θεραπεία» στο Παρίσι Facebook Twitter
Η γαλλική εφημερίδα Le Parisien μετέδωσε πως ο Σουμάχερ είναι στο Παρίσι για θεραπεία
1

Ο Μίκαελ Σουμάχερ εισήχθη σε νοσοκομείο του Παρισιού για να υποβληθεί σε «μυστική θεραπεία», μετέδωσε η γαλλική εφημερίδα Le Parisien.

Ο πρώην πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 έγινε 50 ετών στις 3 Ιανουαρίου αλλά δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από τότε που έπαθε το ατύχημα στο σκι, ενώ βρισκόταν στις γαλλικές Άλπεις, πριν από πέντε χρόνια, το οποίο και του προκάλεσε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές βλάβες, αφήνοντάς τον σε κώμα για πολλούς μήνες.

Σύμφωνα με την Le Parisien, που δεν αποκάλυψε τις πηγές της, ο Σουμάχερ εισήχθη στο νοσοκομείο Πομπιντού στο νοτιοδυτικό Παρίσι το απόγευμα της Δευτέρας. Η εφημερίδα αναφέρει πως ο πρώην πρωταθλητής θα υποβληθεί σε θεραπεία, που βασίζεται στην «μετάγγιση βλαστοκυττάρων» από τον Γάλλο χειρουργό Philippe Menasche.

Εκπρόσωπος του Σουμάχερ δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής την είδηση.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι στις 29 Δεκεμβρίου 2013 ενώ έκανε σκι εκτός πίστας στο θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Άλπεων. Αν και φορούσε κράνος, το χτύπημα σε βράχο ήταν εξαιρετικά σοβαρό, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Τον Ιανουάριο η οικογένειά του είχε αναφέρει μέσω επίσημης ανακοίνωσης πως ο Μικαέλ Σουμάχερ «βρίσκεται στα καλύτερα χέρια».

Με πληροφορίες από Reuters/ Le Parisien

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η βάση του της κάμερας GoPro στο κράνος του άτυχου πρωταθλητή ευθύνεται για την κρανιοεγκεφαλική του βλάβη. Λειτούργησε σαν λεπίδα και εισχώρησε μέσα στο κρανίο του..