Απεργία την Πρωτομαγιά

Παναγιώτης Γιαννάκης: Ο Αντετοκούνμπο μας απέδειξε ότι δεν υπάρχει αδύνατο

Παναγιώτης Γιαννάκης: Ο Αντετοκούνμπο μας απέδειξε ότι δεν υπάρχει αδύνατο Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Τη χαρά και τον ενθουσιασμό του για τη διάκριση που απέσπασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ως ο πολυτιμότερος παίκτης (MVP) της κανονικής περιόδου στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, το NBA, εξέφρασε ο κορυφαίος Έλληνας καλαθοσφαιριστής, Παναγιώτης Γιαννάκης.

Από την Πτολεμαΐδα όπου βρίσκεται, συμμετέχοντας στο μπασκετικό καμπ, που διοργανώνει η ΔΕΗ για τους μαθητές της πόλης, δήλωσε ότι γνωρίζει τον Αντετοκούνμπο από παιδί και πρόσθεσε ότι «αυτή του η διάκριση, που μοιάζει εξωπραγματική, οφείλεται στο χαρακτήρα του, στο πάθος και την αγάπη του για τον αθλητισμό και το μπάσκετ, που τον έκανε με οποιεσδήποτε συνθήκες να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να φτάσει τόσο ψηλά».

Συμπλήρωσε πως«είναι φοβερό αυτό που έχει πετύχει ο Γιάννης, αφού μας απέδειξε ότι δεν υπάρχει αδύνατο και ότι όλα είναι δυνατά, αρκεί να δουλεύεις σκληρά». Του ευχήθηκε, τέλος, να συνεχίσει να εκπροσωπεί την Ελλάδα με τον ίδιο ζήλο και πάντα με την ίδια σεμνότητα όπως έκανε μέχρι τώρα και εξέφρασε την ελπίδα να «τον χαρούμε και ως πρωταθλητή του ΝΒΑ».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ