Τη χαρά και τον ενθουσιασμό του για τη διάκριση που απέσπασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ως ο πολυτιμότερος παίκτης (MVP) της κανονικής περιόδου στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, το NBA, εξέφρασε ο κορυφαίος Έλληνας καλαθοσφαιριστής, Παναγιώτης Γιαννάκης.

 

Από την Πτολεμαΐδα όπου βρίσκεται, συμμετέχοντας στο μπασκετικό καμπ, που διοργανώνει η ΔΕΗ για τους μαθητές της πόλης, δήλωσε ότι γνωρίζει τον Αντετοκούνμπο από παιδί και πρόσθεσε ότι «αυτή του η διάκριση, που μοιάζει εξωπραγματική, οφείλεται στο χαρακτήρα του, στο πάθος και την αγάπη του για τον αθλητισμό και το μπάσκετ, που τον έκανε με οποιεσδήποτε συνθήκες να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να φτάσει τόσο ψηλά».

 

Συμπλήρωσε πως«είναι φοβερό αυτό που έχει πετύχει ο Γιάννης, αφού μας απέδειξε ότι δεν υπάρχει αδύνατο και ότι όλα είναι δυνατά, αρκεί να δουλεύεις σκληρά». Του ευχήθηκε, τέλος, να συνεχίσει να εκπροσωπεί την Ελλάδα με τον ίδιο ζήλο και πάντα με την ίδια σεμνότητα όπως έκανε μέχρι τώρα και εξέφρασε την ελπίδα να «τον χαρούμε και ως πρωταθλητή του ΝΒΑ».

 

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ