Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα για καλό σκοπό - Η Nike διοργανώνει τουρνουά

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα για καλό σκοπό - Η Nike διοργανώνει τουρνουά Facebook Twitter
0

O Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του επιστρέφουν στην Ελλάδα και προσκαλούν αγόρια και κορίτσια να συμμετέχουν σε ένα 3x3 τουρνουά μπάσκετ στις 28 και 29 Ιουνίου και να γίνουν καλύτεροι αθλητές, συνάνθρωποι και πολίτες.

Με το AntetokounBros 2019, ο Γιάννης και τα αδέρφια του έχουν σκοπό να εμπνεύσουν τα νέα παιδιά να ξεκινήσουν να αθλούνται, να ενδιαφέρονται για την κοινωνία στην οποία ζουν και να μοιραστούν μαζί τους τις αξίες που καθόρισαν την πορεία τους: τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση στους στόχους, τον αλτρουισμό και την αγάπη για την οικογένεια και τον αθλητισμό. H Nike υποστηρίζει τουςAntetokounBros και μοιράζεται μαζί τους το ίδιο όραμα, πιστεύοντας πως ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να φέρει θετικές αλλαγές στην κοινωνία και να εμπνεύσει τα νέα παιδιά να υιοθετήσουν έναν ενεργητικό τρόπο ζωής.

Το τουρνουά είναι ανοιχτό για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 14-18 ετών και οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 10 Ιουνίου στο nike.com/giannis. Όλοι οι συμμετέχοντες, ανεξάρτητα του αν φτάσουν στους τελικούς, θα κερδίσουν την επίσημη φανέλα των AntetokounBros και μια θέση στη μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου στο γήπεδο στα Σεπόλια, παρέα με τον Γιάννη και τα αδέλφια του.

ANTETOKOUNBROS 3Χ3 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

28 & 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

NIKE.COM/GIANNIS

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM