Οριστικό: Ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβει στο ΟΑΚΑ - Δεδομένος ο υποβιβασμός

Οριστικό: Ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβει στο ΟΑΚΑ - Δεδομένος ο υποβιβασμός Facebook Twitter
ΑΠΕ
0

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως δεν σκοπεύει να μεταβεί το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ για τον προγραμματισμένο αγώνα με τον Παναθηναϊκό. 

Αν η αποστολή δεν κατέβει για την αναμέτρηση, αυτό θα καταστήσει οριστική την απόσυρσή του από τα πλέι οφ και τον υποβιβασμό της ερυθρόλευκης ΚΑΕ στην Α2 κατηγορία. Οι ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν ήδη την αστυνομία για τις προθέσεις τους, ώστε να μη ληφθούν τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που είχαν αποφασιστεί όπως συμβαίνει πριν από κάθε ντέρμπι.

Αντίθετα, η ομάδα του Παναθηναϊκού θα προσέλθει κανονικά στο γήπεδο, όπως και οι διαιτητές και, αν περάσει το προβλεπόμενο 20 λεπτο, θα κλείσουν το φύλλο αγώνα, δίνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης στα πλέι οφ, ενώ ο Ολυμπιακός θα υποβιβαστεί στην Α2 κατηγορία.  Την απόφαση του Ολυμπιακού να προχωρήσει «μέχρι τέλους» ανακοίνωσε στους φιλάθλους της ομάδας ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο ίδιος διαβεβαίωσε πως η ομάδα θα αγωνίζεται κανονικά στην Ευρωλίγκα, και θα παίζει με αρκετούς εφήβους στην Α2. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση Αγγελόπουλου

«Εμείς κωλοτούμπες δεν είμαστε. Χρόνια προσπαθούμε να αλλάξει με οποιοδήποτε τρόπο το πρωτάθλημα μπάσκετ. Είπαμε ότι θα το πάμε μέχρι τέλους και θα το πάμε. Σας θέλουμε κοντά μας όλους, γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του και όχι οι επενδυτές. Ο Ολυμπιακός είναι η ζωή μας. Θέλουμε του χρόνου το γήπεδο να είναι γεμάτο, παρότι γνωρίζουμε το ΣΕΦ δεν είναι και το πιο μπασκετικό γήπεδο. Δεν πάμε πουθενά και να ξέρετε ότι φτιάχνουμε Ολυμπιακό για το τοπ επίπεδο της Ευρωλίγκας. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην υποβιβαστούμε. Εκκρεμούν και οι υποθέσεις στο ΑΣΕΑΔ. Αν πέσουμε, θα είμαστε μια άλλη ομάδα στην Α2. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι να δουν την πραγματική μας ομάδα στην Α2. Θα έχουμε μια ομάδα με αρκετούς νεαρούς και ταλαντούχους. Περιμένουμε και την Αδριατική λίγκα για το ενδεχόμενο να αγωνιστούμε εκεί».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η FIFA λέει ότι θα γίνει το 2029, με 48 ομάδες και νέο format

Αθλητισμός / Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η FIFA λέει ότι θα γίνει το 2029, με 48 ομάδες και νέο format

Η FIFA ανακοίνωσε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2029, εξετάζει τη διεύρυνση των ομάδων και νέα μορφή προκριματικών αγώνων, ενισχύοντας το ενδιαφέρον πριν το τουρνουά
LIFO NEWSROOM
Η Ελλάδα κέρδισε την Ιταλία 76-74 στο δεύτερο φιλικό πριν το Ευρωμπάσκετ

Αθλητισμός / Η Ελλάδα κέρδισε την Ιταλία 76-74 στο δεύτερο φιλικό πριν το Ευρωμπάσκετ

Ανεβάζοντας κατά κόρυφα την απόδοσή της στην επίθεση και παίζοντας πιεστική άμυνα, η Ελλάδα γυρίζει από το -10 του πρώτους μέρους (40-30) για να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ιταλία, την οποία θα συναντήσει ξανά στην πρεμιέρα του EuroBasket
LIFO NEWSROOM
Ελλάδα - Λετονία: Τι ώρα ο αγώνας σήμερα για το τουρνουά «Ακρόπολις»

Αθλητισμός / Ελλάδα - Λετονία: Τι ώρα ο αγώνας σήμερα για το τουρνουά «Ακρόπολις»

Στην πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης, το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη θα υποδεχθεί τη Λετονία, η οποία κατέκτησε την 5η θέση πριν από δύο χρόνια στο Παγκόσμιο Κύπελλο στις Φιλιππίνες
LIFO NEWSROOM