Σε απολογία για τα βίαια επεισόδια της Κυριακής στο ΟΑΚΑ κλήθηκε ο Παναθηναϊκός, που κινδυνεύει μέχρι και με αφαίρεση έξι βαθμών.

 

Με συνολική αφαίρεση έξι βαθμών απειλείται ο Παναθηναϊκός, με βάση το κατηγορητήριο του αθλητικού δικαστή της Super League για το ντέρμπι της Κυριακής (17/3) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

 

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» κλήθηκαν σε απολογία για την προσεχή Πέμπτη (21/3) με βάση το άρθρο 21 του ΚΑΠ, δηλαδή ως υπαίτιοι της διακοπής του αγώνα, άρθρο το οποίο προβλέπει μηδενισμό και αφαίρεση τριών βαθμών.

 

Ένσταση κατά της απόφασης του Γερμανού διαιτητή Φριτς, να διακόψει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κατέθεσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

 

Ωστόσο τα έκτροπα εντός κι εκτός ΟΑΚΑ, που οδήγησαν στη διακοπή του ντέρμπι της Super League με τον Ολυμπιακό, φαίνεται πως δεν επηρεάζουν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, που με ανακοίνωση διαβεβαίωσαν τον κόσμο τους ότι θα συνεχίσουν την προσπάθεια που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι για τη δημιουργία μίας ομάδας που τα επόμενα χρόνια θα παίξει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο.