Υπουργείο Εργασίας: Δείτε live την παρουσίαση του νέου νομοσχεδίου για τα εργασιακά

Υπουργείο Εργασίας: Δείτε live την παρουσίαση του νέου νομοσχεδίου για τα εργασιακά Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
0

Διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του νέου εργασιακού νομοσχεδίου παραχωρεί ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.

Στη μία το μεσημέρι τα συνδικάτα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Μεταξύ άλλων το νομοσχέδιο που θα τεθεί σε διαβούλευση περιλαμβάνει επέκταση της διευθέτησης του χρόνου εργασίας, αύξηση υπερωριών, προβλέψεις για την τηλεργασία, αύξηση της άδειας πατρότητας και προστασία από απόλυση για 6 μήνες από τη γέννηση του παιδιού. 

Παράλληλα περιλαμβάνει ρυθμίσεις για εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας για την παρακολούθηση του χρόνου εργασίας και της αμοιβής του εργαζόμενου, καθώς και μέτρα για την παρενόχληση στους χώρους εργασίας.

Για να παρακολουθήσετε live την παρουσίαση πατήστε εδώ (σ.σ το βίντεο του υπ. Εργασίας είναι διαθέσιμο μόνο στο youtube). 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΙΤΗ 28/06- ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ-Η απροετοίμαστη Ευρώπη και η ενεργειακή παγίδα

LiFO politics / Η απροετοίμαστη Ευρώπη και η ενεργειακή παγίδα

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Χάρη Δούκα, καθηγητή ενεργειακής πολιτικής στο ΕΜΠ, σχετικά με όλους εκείνους τους λόγους που συνέτειναν στην έκρηξη των τιμών της ενέργειας και των καυσίμων. Πώς βρεθήκαμε να ζούμε μέσα σε μια «τέλεια ενεργειακή καταιγίδα»;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ