Υπόθεση Γεωργούλη: «Καταδικάζουμε...αν όμως είναι στημένο πριν τις εκλογές;»- Νέα ανάρτηση από υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ

Υπόθεση Γεωργούλη: «Καταδικάζουμε...αν όμως είναι στημένο πριν τις εκλογές;»- Νέα ανάρτηση από υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Υπόνοιες για την υπόθεση Γεωργούλη αφήνει με ανάρτησή της η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη, Αναστασία Γαϊταρτζή.

Η Αναστασία Γαϊταρτζή με ανάρτηση στα social media αφήνει υπόνοιες ότι μπορεί η υπόθεση να είναι «στημένη». Στην ανάρτησή της η Αναστασία Γαϊταρτζή, η οποία είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, γράφει χρακτηριστικά: «Πρώτοι εμείς καταδικάζουμε την παρενόχληση των γυναικών… αν όμως είναι στημένο γεγονός ακριβώς πριν τις εκλογές…? Τότε??».

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την δεύτερη ανάρτηση υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ μετά την χθεσινή της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Βαρέλη- Στεφανίδη, σχετικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και την καταγγελία για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης

Η νέα ανάρτηση προκάλεσε την αντίδραση του κυβερνώντος κόμματος. Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί την Κομουνδούρου για υποκρισία. 

«Χθες, υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησε τη γυναίκα που κατήγγειλε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό, ταυτιζόμενη με ό,τι πιο ρυπαρό υπάρχει στον ελληνικό τύπο! Σήμερα, άλλη υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πίσω από μια τόσο σοβαρή καταγγελία, βλέπει «στημένο γεγονός». Αλήθεια, πόση υποκρισία πρέπει να διαθέτουν για να ζητούν την ψήφο των πολιτών, μιλώντας για δικαιώματα και αξίες; Σε ένα κανονικό κόμμα θα είχαν τεθεί εκτός ψηφοδελτίων. Όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, που η υποκρισία αποτελεί ταυτοτικό του στοιχείο», αναφέρει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ανάρτηση της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Βαρέλη- Στεφανίδη, σχετικά με την υπόθεση της καταγγελίας σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη.

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, περιφερειακή σύμβουλος και μητέρα της Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη, σε ανάρτησή της υιοθέτησε ουσιαστικά χυδαίο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» για την γυναίκα που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης. 

Η ανάρτηση της Ζωής Βαρέλη- Στεφανίδη προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις και από το ΠΑΣΟΚ και λίγη ώρα αργότερα η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τη διέγραψε. Μετά τις διαστάσεις που πήρε το σχόλιό της για την υπόθεση Γεωργούλη, ζήτησε συγγνώμη για την «απαράδεκτη» ανάρτησή της και παραδέχθηκε πως ήταν «σοβαρό ατόπημα». 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Πολιτική / Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Η απάντηση του δημάρχου Αθηναίων στις δηλώσεις του Νόαμ Κατζ, ο οποίος άσκησε κριτική για ελλιπή προστασία της πόλης από «οργανωμένες μειονότητες», ανεπαρκή καθαριότητα και έλλειψη ασφάλειας που –κατά τον ίδιο– κάνει τους Ισραηλινούς τουρίστες να αισθάνονται άβολα
LIFO NEWSROOM
ΥΠΕΞ: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια» η εξαγγελία «θαλάσσιων πάρκων» από την Τουρκία

Πολιτική / ΥΠΕΞ για τουρκικά θαλάσσια πάρκα: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια»

Η εξαγγελία «δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα έναντι των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και δείχνει πλήρη έλλειψη σεβασμού στο διεθνές δίκαιο της θάλασσας» αναφέρει η ελληνική πλευρά
LIFO NEWSROOM
Απορρίφθηκαν οι προτάσεις για Προανακριτική σε βάρος Βορίδη και Αυγενάκη

Πολιτική / Απορρίφθηκαν οι προτάσεις για Προανακριτική σε βάρος Βορίδη και Αυγενάκη

Στην μυστική ψηφοφορία ψήφισαν 83 βουλευτές της ΝΔ καθώς και ανεξάρτητοι βουλευτές, ενώ τα κόμματα της αντιπολίτευσης και άλλοι ανεξάρτητοι βουλευτές αποχώρησαν καταγγέλλοντας ότι δεν υπήρχε η απαιτούμενη απαρτία
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Άλλο ο καταλογισμός ευθυνών και άλλο το κυνήγι μαγισσών

Πολιτική / Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Άλλο ο καταλογισμός ευθυνών και άλλο το κυνήγι μαγισσών

«Η ΝΔ προτείνει τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη λειτουργία του Οργανισμού από την ίδρυσή του έως σήμερα ώστε να αντιμετωπιστούν οι βαθιά ριζωμένες παθογένειες και οι διακομματικές αστοχίες» ανέφερε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM