ΥΠΕΞ σε Τσαβούσογλου: Ψυχραιμία και προσοχή στα fake news

ΥΠΕΞ σε Τσαβούσογλου: Ψυχραιμία και προσοχή στα fake news Facebook Twitter
0

Να βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα αντί σε ψευδείς ειδήσεις, προτρέπει τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, το υπουργείο Εξωτερικών.

«To να βασίζεσαι σε πραγματικά γεγονότα αντί σε ψευδείς ειδήσεις είναι πάντοτε καλό στη διπλωματία. Όπως είναι και η ψυχραιμία» απαντάει το υπουργείο Εξωτερικών στον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, με ανάρτησή του στο twitter.

Την παρέμβαση του υπουργείου Εξωτερικών προκάλεσε προκλητική ανάρτηση στο Τwitter του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών.


Νωρίτερα ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας είχε «ρωτήσει» μέσω Τwitter τον Έλληνα ομόλογό του, αν είναι αποδεκτό η Ελλάδα να «ρίχνει δακρυγόνα σε αθώους πρόσφυγες και να τους πυροβολούν και να τους σκοτώνουν», φτάνοντας σε σημείο να κάνει συστάσεις στην ελληνική πλευρά να αντιμετωπίζει τους πρόσφυγες ως ανθρώπινα όντα όπως η Τουρκία.

Η ανάρτηση του Τούρκου υπουργού ήλθε στο ίδιο κλίμα συνέντευξής του στην Bild, δια της οποίας κατηγορούσε την Ελλάδα ότι αναστέλλει τις απορρέουσες από το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υποχρεώσεις της.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM