Τζανακόπουλος: Το πρωτάθλημα δεν θα ξαναρχίσει χωρίς πλαίσιο εξυγίανσης

Τζανακόπουλος: Το πρωτάθλημα δεν θα ξαναρχίσει χωρίς πλαίσιο εξυγίανσης Facebook Twitter
SOOC
2

Το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ξαναρχίσει αν δεν κατατεθεί ένα πλαίσιο ασφαλείας από τους ποδοσφαιρικούς φορείς, τόνισε εκ νέου σήμερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Το πλαίσιο αυτό θα πρέπει να εγγυάται την ασφάλεια των αγώνων της Α΄ Εθνικής, αλλά και τη γενική εξυγίανση στο χώρο, τόνισε ο ίδιος που, απαντώντας στο ενδεχόμενο ενός ποδοσφαιρικού Grexit, είπε ότι η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να λάβει «όσες δύσκολες και σκληρές αποφάσεις χρειάζονται».

Αναφορικά με τις κατηγορίες της Νέας Δημοκρατίας για προνομιακή μεταχείριση του Ιβάν Σαββίδη, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος απάντησε πως η ελληνική ιθαγένεια δόθηκε στον επιχειρηματία επί κυβερνήσεως Αντώνη Σαμαρά, με τη χρήση μίας «εξαιρετικής διάταξης νόμου» που τον αναγνώριζε ως εθνικό ευεργέτη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως ο πρώην πρωθυπουργός πρότεινε «με προσωπική του παρέμβαση» στον Ιβάν Σαββίδη να επενδύσει στη ΣΕΚΑΠ, ώστε να μην καταλήξει η συγκεκριμένη καπνοβιομηχανία σε χέρια Τούρκων επενδυτών.

«Σήμερα, ξαφνικά, η ΝΔ θεωρεί ότι αυτό αποτελεί προνομιακή μεταχείριση» είπε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης και κατηγόρησε τη ΝΔ πως, όλα αυτά τα χρόνια, έχει εκθρέψει προνομιακές σχέσεις με επιχειρηματικά συμφέροντα. 

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ