Τζανακόπουλος: Ακτιβιστική η ενέργεια του Ρουβίκωνα, η αστυνομία έκανε ό,τι έπρεπε

Τζανακόπουλος: Ακτιβιστική η ενέργεια του Ρουβίκωνα, η αστυνομία έκανε ό,τι έπρεπε Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
1

Στην «εισβολή» μελών του Ρουβίκωνα χθες στη Βουλή και στο γεγονός ότι αφέθηκαν ελεύθερα, με εντολή των Νίκου Βούτση και Νίκου Τόσκα, αναφέρθηκε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.


Σε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» Θεσσαλονίκης, κληθείς να σχολιάσει σχετικά δημοσιεύματα, ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε πως «έγινε μια ακτιβιστική ενέργεια. Από εκεί και πέρα η αστυνομία έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει και δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένα νόημα να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο ζήτημα».

Πρόσθεσε πως «τις τελευταίες εβδομάδες, μετά τη 15η Ιουνίου η ΝΔ και μεγάλη μερίδα του αντιπολιτευόμενου Τύπου, προσπαθούν να βρουν διάφορα ζητήματα πάνω στα οποία επιχειρούν να στήσουν μια αντιπολιτευτική ατζέντα, που στοχεύει στη δημιουργία της εντύπωσης ότι γενικώς τα πράγματα είναι αποσταθεροποιημένα, υπάρχουν παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, δεν υπάρχει ασφάλεια στους πολίτες. Γενικώς, ξέρετε, γυρνάει γύρω-γύρω από την ίδια λογική αποσταθεροποίησης και υποτιθέμενης έντασης η αντιπολιτευτική γραμμή της Νέας Δημοκρατίας. Δεν νομίζω ότι μπορεί, όμως, να τα καταφέρει. Η εικόνα της ελληνικής κοινωνίας, αυτή τη στιγμή, δεν έχει καμία σχέση με αυτό και έχω τη βεβαιότητα ότι οι πολίτες το καταλαβαίνουν ή τουλάχιστον η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών το καταλαβαίνει».

  

Σημειώνεται πως χθες περίπου 30 άτομα, μέλη του Ρουβίκωνα, παραβίασαν νωρίτερα σήμερα τα μέτρα ασφαλείας στον προαύλιο χώρο της Βουλής, αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς που βρίσκονται στην πλευρά της Βασιλίσσης Σοφίας και τρέχοντας έφτασαν μέχρι την είσοδο της Βουλής. Πέταξαν τρικάκια με συνθήματα για την αποφυλάκιση της Ηριάννας και του Περικλή.

Με εντολή του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, και μετά από συνεννόηση με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, τα άτομα αφέθηκαν ελεύθερα αφότου προηγουμένως έδωσαν τα στοιχεία τους.

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM