Τζάκρη: Ο Βαρουφάκης είναι χαβαλετζής που τώρα απολαμβάνει την πισίνα του

Τζάκρη: Ο Βαρουφάκης είναι χαβαλετζής που τώρα απολαμβάνει την πισίνα του Facebook Twitter
3

Στον πρώην υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Βαρουφάκη επιτέθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΜEGA η βουλευτής κ. Θεοδώρα λέγοντας πως έχει μεγάλο μέρος της ευθύνης για την τροπή της διαπραγμάτευσης ενώ συνέχισε σημειώνοντας πως «είναι ένα χαβαλετζής πολιτικός που τώρα απολαμβάνει την πισίνα του στην Αίγινα».

 

"Από τον ΣΥΡΙΖΑ αποσπάστηκε η Κομμουνιστική Τάση... Ο λόγος που αρθρώνει η Λαϊκή Ενότητα είναι του Ορθόδοξου Κομμουνισμού...λένε ό,τι λέει το ΚΚΕ", δήλωσε στο ΜEGA η βουλευτής.

Εξήγησε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν μίλησε για δραχμή και έξοδο από την ευρωζώνη».

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
αν δεν προλαβουν να μαλλιοτραβηχτουν εντελώς στον Συριζα τωρα, στις μεθεπόμενες εκλογες ή δημοψηφισμα - καποια αφορμή θα βρουν - θα παρακολουθήσουμε κανονικό ριαλιτυ και με ψήφους από το κοινό.
Και εμείς τι φταίμε που αργήσατε να το καταλάβετε κοπέλα μου? Σα το λέγαμε πριν 5-6 μήνες. Ο Βαρουφάκης υπονόμευσε οποιαδήποτε προσπάθεια για συμφωνία.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ. (ΘΕΟΔΩΡΑ, ΠΡΩΝ ΠΑΣΟΚΑ)
Κατά την διάρκεια της κρίσιμης ψηφοφορίας στη Βουλή για ναι ή όχι στην συμφωνία-μνημόνιο, η κ. Τζάκρη ψώνιζε ανερυθρίαστα ρούχα από την μπουτίκ "Λουίζα" στο Κολωνάκι μιας και, ως πανάκριβο μαγαζί, είχε σημαντικές εκπτώσεις. Μάλλον μαζευτήκανε πολλοί χαβαλετζήδες και θρασείς σε τούτη τη Βουλή.