Τσοχατζόπουλος: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο λίγο πριν πεθάνει- «Αισθάνομαι ενοχές γιατί δίσταζα να τα αποκαλύψω όλα αυτά»

Τσοχατζόπουλος: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο λίγο πριν πεθάνει- «Αισθάνομαι ενοχές γιατί δίσταζα να τα αποκαλύψω όλα αυτά» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

«Αισθάνομαι ενοχές, βαριές γιατί δίσταζα όλα αυτά να τα αποκαλύψω στη γυναίκα μου»  ακούγεται να λέει σε νέο ηχητικό ντοκουμέντο ο Άκης Τσοχατζόπουλος, λίγο καιρό πριν πεθάνει.

«Ανησυχούσα μην τυχόν τους μπλέξω αλλά έκανα λάθος. Ήμασταν όλοι υπό στενή παρακολούθηση και ...πραγματικά επειδή δεν μπορούσα να αρνηθώ γιατί φοβόμουν για την ασφάλεια της οικογένειάς μου, ύστερα από όλα όσα είχαν συμβεί και διεκδικούσα ως ανταπόκριση των υπηρεσιών μου την ασφάλεια και την προστασία της οικογένειάς μου». ακούγεται να λέει.

Ο δικηγόρος Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας επίσης στο MEGA ανέφερε πως οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η τρίτη διαθήκη θα είναι συνταρακτική, γιατί κατονομάζονται ή «φωτογραφίζονται» πρόσωπα και πράγματα.

«Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έλεγε ότι φορτώθηκε ευθύνες που δεν είχε, του πολιτικού, κοινωνικού και επαγγελματικού βίου της χώρας. Η τρίτη διαθήκη συνοδεύεται από ένα μεγάλο οπτικοακουστικό υλικό, έχουμε επιστολές με πρόσωπα, ημερομηνίες και αριθμούς».

«Καταγγέλλονται μέσα από την τρίτη διαθήκη αρκετά αδικήματα, τόσο οικονομικά όσο και ποινικά», συμπλήρωσε ο δικηγόρος και υπογράμμισε πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει ζητήσει να ανοίξουν συγκεκριμένες θυρίδες, γιατί τα χρήματα είναι εκατοντάδες εκατομμύρια που δεν έχουν βρεθεί.

»Η κυρία Tσοχατζοπούλου έχει δηλώσει πως θα εκχωρήσει τις πληροφορίες και τους αριθμούς των θυρίδων. Ο Άκης πάντα υποστήριζε πως δεχόταν απειλές και εκβιασμούς με κίνδυνο της συζύγου και του παιδιού του».

Η 3η διαθήκη αναμένεται να δημοσιοποιηθεί έως το τέλος του μήνα. Σε αυτή περιέχεται, σύμφωνα με πληροφορίες, οπτικό υλικό με πολιτικούς που φέρονται να ανταλλάσσουν χρήματα μέσα σε χαρτοφύλακες, στοιχεία για σύστημα τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, πολιτικών και πολιτών που δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι σήμερα.

Εκτός από τη χειρόγραφη διαθήκη, ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει ηχογραφήσει 2.000 μηνύματα διάρκειας 10 λεπτών το καθένα, στα οποία εκθέτει τις απόψεις του για υποθέσεις ύποπτων συναλλαγών.

Αναφέρει ακόμα ότι ο ίδιος έχει υπάρξει θύμα παρακολούθησης.

Στην ίδια διαθήκη, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν φωτογραφίες από τραπεζικές θυρίδες τριών πολιτικών προσώπων με πολύτιμα τιμαλφή.

Όλα τα στοιχεία θα δημοσιοποιηθούν εάν αμφισβητήσει κανείς τα όσα καταγγέλλονται, λέει ο δικηγόρος του ο οποίος κάνει αναφορά ακόμα και σε ποινικά αδικήματα, μεταξύ άλλων.

Με πληροφορίες του Mega

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ