Τσίπρας: Είναι αδιαπραγμάτευτα τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στο Αιγαίο

Τσίπρας: Είναι αδιαπραγμάτευτα τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στο Αιγαίο Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
1

«Είναι αδιαπραγμάτευτα τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στο Αιγαίο, είναι αδιαπραγμάτευτη η Κυπριακή ΑΟΖ και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου στην Ανατολική Μεσόγειο» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την πρόταση της ΝΔ για Προανακριτική για την υπόθεση της Novartis.

Η χώρα μας είναι παράγοντας σταθερότητας και ασφάλειας. Παιχνίδια με την Ελλάδα δεν μπορούν να παίζουν, επισήμανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σε ότι αφορά την προκλητικότητα της Τουρκίας τόνισε πως χρειάζεται ψυχραιμία, υπομονή και να σταθμίζουμε τα βήματα μας.

Για τον εαυτό του σημείωσε πως ότι είχε να πει για την Τουρκία τα είπε ενώπιον του Τούρκου προέδρου Ερντογάν και κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη αν τολμά να τα πει και ο ίδιος μπροστά στον κ. Ερντογάν.

Ζήτησε, επίσης, να μείνουν τα εθνικά θέματα έξω από το γήπεδο της αντιπαράθεσης.

Επίθεση στη ΝΔ

Ο πρωθυπουργός επιτέθηκε σφόδρα στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Κακοστημένη απόπειρα αντιπερισπασμού από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την πρόταση για συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής σε βάρος των υπουργών Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή υπουργού Παύλου Πολάκη.

Μίλησε για άσκηση της Ν.Δ. και του κ. Μητσοτάκη σε μια φτηνή επικοινωνιακή πολιτική αντιπερισπασμού την οποία, όλως τυχαίως, θυμήθηκαν μετά την υπόθεση Novartis.

Η κυρία Αντωνοπούλου παραιτήθηκε και επέστρεψε τα 23.000 ευρώ, εσείς τα 200 εκατομμύρια ευρώ που πήρε η Νέα Δημοκρατία δανεικά και αγύριστα, θα τα επιστρέψετε ποτέ; είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
"Η χώρα μας είναι παράγοντας σταθερότητας και ασφάλειας. Παιχνίδια με την Ελλάδα δεν μπορούν να παίζουν" (οι Τούρκοι),δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την πρόταση της ΝΔ για Προανακριτική για την υπόθεση της ...Novartis. "Παιχνίδια", έ ;Ε, λοιπόν, μπορούν, μπορούν. Και τους αρέσουν μάλιστα.Όχι άλλες "αυταπάτες" κ. ΠΘ. Δεν θα τρομάξουν οι Τούρκοι με την δήλωσή σσς.Καλύτερα λιγότερα συνθήματα και πιο πολλή δουλειά. Πολλή δουλειά, να μάθει γρήγορα να "παίζει" και ο Φώτης. γιατί στην ηλικία του, όσο νά 'ναι....