Τηλεφωνική συνομιλία Γιούνκερ - Τσίπρα το απόγευμα στον απόηχο του Eurogroup

Τηλεφωνική συνομιλία Γιούνκερ - Τσίπρα το απόγευμα στον απόηχο του Eurogroup Facebook Twitter
Andrea Bonetti / PM Handout / SOOC
0

Τηλεφωνική συνομιλία με τον Αλέξη Τσίπρα θα έχει σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Σύμφωνα με τον κ. Σχοινά, η τηλεφωνική συνομιλία των δύο ανδρών εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών του κ. Γιούνκερ με όλα τα μέλη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ενόψει της Συνόδου Κορυφής της Ρώμης για τα 60 χρόνια από την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης, όπου το βασικό θέμα που θα συζητηθεί είναι το μέλλον της Ευρώπης.

Ευρωπαϊκές πηγές, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημείωναν ότι η χρονική στιγμή της επικοινωνίας Τσίπρα-Γιούνκερ, την επομένη του Eurogroup που αποφάσισε την επιστροφή των εκπροσώπων των θεσμών στην Αθήνα και την παραμονή της επίσκεψης του κ. Γιούνκερ στο Βερολίνο, αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM