Ο Μάρκος Μπόλαρης δεν έκανε δεκτή, σύμφωνα με πληροφορίες, την παραίτηση της Θωμαρίτας Καλδάρα

 

Η Θωμαρίτα Καλδάρα, γραμματέας στο γραφείο Θεσσαλονίκης του υφυπουργού Εξωτερικών, υπέβαλε την παραίτησή της μετά τα σχόλια που προκάλεσαν οι φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

 

Μετά τα σχόλια εναντίον της, η κυρία Καλδάρα έθεσε την παραίτησή της στη διάθεση του υφυπουργού ενώ έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook:«Ανθρωποφαγία-Θωμαρίτα 1-0». 

 

«Δεν δέχομαι να αφήσω κανέναν βορά στον κανιβαλισμό, τον σεξισμό και τον φασισμό του διαδικτύου. Δεν θα κάνω ο,τι θέλουν οι κανίβαλοι», δήλωσε ο Μάρκος Μπόλαρης απόψε στο News 24/7. 

 

Υπενθυμίζεται πως δεκάδες δημοσιεύματα ασχολήθηκαν με την Θωμαρίτα Καλδάρα και με την πρώην Σταρ Ελλάς Λένα Χρυσηίδα Παπαρηγοπούλου, οι οποίες εργάζονται στο γραφείο του υφυπουργού Μάρκου Μπόλαρη.

 

«Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το τι κάνουν στο σπίτι τους, ποτέ. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έμπειρους δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι έχουν εύσημα από την υπηρεσία τους. Τα λοιπά ανήκουν στη σφαίρα κάποιον λάγνων ηθικολόγων οι οποίοι ασχολούνται με σεξισμό», είχε υπογραμμίσει ο Μάρκος Μπόλαρης, σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα το πρωί στον Realfm 97,8.