Θωμαρίτα Καλδάρα: Ο Μπόλαρης δεν έκανε δεκτή την παραίτησή της - Τι δήλωσε

Θωμαρίτα Καλδάρα: Ο Μπόλαρης δεν έκανε δεκτή την παραίτησή της - Τι δήλωσε Facebook Twitter
4

Ο Μάρκος Μπόλαρης δεν έκανε δεκτή, σύμφωνα με πληροφορίες, την παραίτηση της Θωμαρίτας Καλδάρα

Η Θωμαρίτα Καλδάρα, γραμματέας στο γραφείο Θεσσαλονίκης του υφυπουργού Εξωτερικών, υπέβαλε την παραίτησή της μετά τα σχόλια που προκάλεσαν οι φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Μετά τα σχόλια εναντίον της, η κυρία Καλδάρα έθεσε την παραίτησή της στη διάθεση του υφυπουργού ενώ έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook:«Ανθρωποφαγία-Θωμαρίτα 1-0». 

«Δεν δέχομαι να αφήσω κανέναν βορά στον κανιβαλισμό, τον σεξισμό και τον φασισμό του διαδικτύου. Δεν θα κάνω ο,τι θέλουν οι κανίβαλοι», δήλωσε ο Μάρκος Μπόλαρης απόψε στο News 24/7. 

Υπενθυμίζεται πως δεκάδες δημοσιεύματα ασχολήθηκαν με την Θωμαρίτα Καλδάρα και με την πρώην Σταρ Ελλάς Λένα Χρυσηίδα Παπαρηγοπούλου, οι οποίες εργάζονται στο γραφείο του υφυπουργού Μάρκου Μπόλαρη.

«Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το τι κάνουν στο σπίτι τους, ποτέ. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έμπειρους δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι έχουν εύσημα από την υπηρεσία τους. Τα λοιπά ανήκουν στη σφαίρα κάποιον λάγνων ηθικολόγων οι οποίοι ασχολούνται με σεξισμό», είχε υπογραμμίσει ο Μάρκος Μπόλαρης, σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα το πρωί στον Realfm 97,8. 

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ωραία, συμφωνώ με Μπόλαρη.Τώρα που ξεκαθαρίστηκε το ζήτημα να δούμε για ποιον λόγο ορίστηκε ως μετακλητή η Θωμαρίτα (ΔΕ) από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο γραφείο υφυπουργού Εξωτερικών; Γιατί εξ αρχής αυτή θα έπρεπε να είναι η συζήτηση.
Δεν είναι μετακλητή, είναι μόνιμη υπάλληλος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Προσωρινά αποσπασμένη στο Πολιτικό Γραφείο του Μπόλαρη είναι. Μια θέση δηλαδή που αφορά τη δράση του Μπόλαρη ως πολιτικού, όχι ως υφυπουργού. Θέσεις όπως αυτή παντού είναι προσωπικές επιλογές. Αν διαφωνούμε με τις επιλογές του Μπόλαρη η λύση είναι στην κάλπη, όχι στον κάζουαλ σεξισμό των ΜΜΕ.Εδώ η σχετική απόφαση:https://diavgeia.gov.gr/decision/view/97ΖΝΕ-ΠΕΜ
Έχεις δίκιο και έχω άδικο. Δεν θυμάμαι που το διάβασα αλλά αντέγραψα ουσιαστικά από εκεί το κομμάτι για την θέση. Προφανώς αυτό που διάβασα και αντέγραψα ήταν ανακριβές, αλλά δεν το έλεγξα, οπότε έκανα πραγματικά λάθος.Οπότε, με' γεια του, με χαρά του.