Θεοχάρης: Απειλούσαν τη ζωή μου

Θεοχάρης: Απειλούσαν τη ζωή μου Facebook Twitter
Theodore Manolopoulos / SOOC
2

Για την εποχή που ήταν επικεφαλής της γ.γ. Εσόδων μίλησε στην βρετανική Τέλεγραφ ο Χάρης Θεοχάρης, υποστηρίζοντας ότι δεχόταν απειλές για τη ζωή του.

 

Όπως δήλωσε ο νυν βουλευτής του “Ποταμιού” το γραφείο του δεχόταν τηλεφωνικές απειλές, όπως για παράδειγμα, «πείτε του ότι κοστίζει μόνο 5.000 ευρώ να του σπάσουν τα πόδια».

Μάλιστα σημειώνει ότι του είχαν στέιλει και απειλητικές επιστολές με αποτέλεσμα να κυκλοφορέι με αστυνομική προστασία, κάτι που συνεχίζεται, όπως λέει, και σήμερα.

Σημειώνει ακόμη ότι αυτές οι απειλές αλλά και η συνεχής πολιτική πίεση κάτω από την οποία βρισκόταν τον οδήγησαν στο να υποβάλλει την παραίτηση του.

«Με ήθελαν να είμαι ανεκτικός. Αντιστάθηκα μέχρις ενός σημείου, αλλά μετά έπρεπε να αποχωρήσω», δηλώνει ο κ. Θεοχάρης που θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι “ειλικρινής και αποφασισμένος”.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM