ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης στοχοποιεί τους πολίτες άνω των 60 ετών

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης στοχοποιεί τους άνω των 60 ετών Facebook Twitter
0

Αντιδρώντας στα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε πολίτες άνω των 60 ετών, κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως «αντί να αναλάβει την ευθύνη του, τη μεταθέτει για άλλη μια φορά στους πολίτες.»

«Ο αυτουργός της υγειονομικής καταστροφής, σε απόλυτο πανικό από τη πλήρη κατάρρευση του ΕΣΥ και τη θλιβερή ευρωπαϊκή πρωτιά σε θανάτους και σε κρούσματα, αντί να αναλάβει την ευθύνη του, τη μεταθέτει για άλλη μια φορά στους πολίτες» υποστηρίζει η Κουμουνδούρου. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη πως «αυτή τη φορά στοχοποιεί του άνω των 60 και αντί να ανακοινώσει μέτρα στήριξης του ΕΣΥ, ενθάρρυνσης του εμβολιασμού και αυστηροποίησης των μέτρων υγειονομικής προστασίας, ανακοινώνει μέτρα τιμωρίας και οικονομικής εξόντωσης, που σε καμία άλλη χώρα του κόσμου δεν έχουν εφαρμοστεί» χαρακτηρίζοντάς τον «αποτυχημένο πρωθυπουργό περιορισμένης ευθύνης.»

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ράμμος επιβεβαίωσε στον Τσίπρα ότι και τα 6 πρόσωπα βρισκόταν σε παρακολούθηση από την ΕΥΠ

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ράμμος επιβεβαίωσε στον Τσίπρα ότι και τα 6 πρόσωπα βρίσκονταν σε παρακολούθηση από την ΕΥΠ

«Με τη σημερινή θλιβερή του παρουσία ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε την ενοχή του για το πρωτοφανές σκάνδαλο των υποκλοπών», εκτιμούν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ