ΣΥΡΙΖΑ: Ο Χρυσοχοΐδης προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από τη διαθεσιμότητα του ταξίαρχου της ΕΛ.ΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Χρυσοχοΐδης προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από τη διαθεσιμότητα του ταξίαρχου της ΕΛ.ΑΣ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ που ζητούσε «πολιτικό μέσο» για να δράσει η πυροσβεστική. 

«Μάταια ο κ. Χρυσοχοΐδης προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από τη διαθεσιμότητα του ταξίαρχου της ΕΛ.ΑΣ που ζητούσε "πολιτικό μέσο" για να δράσει η Πυροσβεστική στην Αρκαδία», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε ανακοίνωσή του.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει πως αναμένει από την ελληνική Δικαιοσύνη «να διερευνήσει αν ο ανώτερος αξιωματικός εκτελούσε εντολές πολιτικών του προϊσταμένων και αν αυτή ήταν η τακτική του επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη την εβδομάδα του πύρινου εφιάλτη».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΛΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / «Θέλει να γυρίσει τη χώρα δεκαετίες πίσω - Είναι αμετανόητος» η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα

«Τα αποκαλυπτήρια του ιδιωτικού κόμματος Τσίπρα με το όνομα ΕΛΑΣ, πιστοποίησαν πόσο παλιό είναι αυτό που πολυδιαφημίζεται εδώ και μήνες ως ‘νέο'» τονίζει το ΠΑΣΟΚ
THE LIFO TEAM