ΣΥΡΙΖΑ: Η τυχαία συνάντηση Κασσελάκη με στελέχη των «87» στο Παγκράτι - Ο έντονος διάλογος

ΣΥΡΙΖΑ: Η τυχαία συνάντηση Κασσελάκη με στελέχη των «87» στο Παγκράτι - Ο έντονος διάλογος Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Μια τυχαία συνάντηση σε εστιατόριο στο Παγκράτι το βράδυ της Τετάρτης ήταν η αιτία για να τα πουν - σε έντονο ύφος- ο Στέφανος Κασσελάκης με στελέχη των «87» του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε γνωστό στέκι της περιοχής,εκεί που ήδη βρίσκονταν η Όλγα Γεροβασίλη, με τους Χρήστο Σπίρτζη, Κατερίνα Νοτοπούλου, Γιώργο Βασιλειάδη, Αλέκο Φλαμπουράρη, Στέργιο Καλπάκη και  Ζωή Καρκούλια. Ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό στιγμιότυπο κάθισε στο τραπέζι μαζί τους.

ΣΥΡΙΖΑ: Η τυχαία συνάντηση και Κασσελάκη και στελέχη των «87» στο Παγκράτι Facebook Twitter
Φωτ: ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέκος Φλαμπουράρης αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε ο πρώην πρόεδρος. Στη συζήτηση συμμετείχε και η Κατερίνα Νοτοπούλου με τον Στέφανο Κασσελάκη να την ρωτά για τις καταγγελίες εναντντίον του περί μπούλινγκ.

Η συζήτηση άναψε ακόμα περισσότερο με τον Χρήστο Σπίρτζη να μπαίνει στην κουβέντα και να φέρεται να λέει στον Στέφανο Κασσελάκη: «εγώ έχω υπογράψει συμβάσεις δισεκατομμυρίων και δεν σου επιτρέπω να μου λες για “μαύρα”».

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο Στέφανος Κασσελάκης και η Όλγα Γεροβασίλη βρέθηκαν λίγο μετά και για αρκετή ώρα μόνοι τους συζητώντας  για τα όσα ειπώθηκαν στο τραπέζι, αλλά και αυτά που έχουν προηγηθεί ενόψει του αυριανού συνεδρίου. 

 

Κασσελάκης: «Συναντηθήκαμε, αλλά δεν υπήρξε καμία σύρραξη»

O Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στον Realfm παραδέχτηκε πως υπήρξε τυχαία συνάντηση με στελέχη των «87», τα οποία τον προσκάλεσαν να καθίσει μαζί τους και ξεκαθάρισε, ότι δεν υπήρξε σύρραξη, αλλά έγινε ένας «έντονος καλοπροαίρετος διάλογος». «Συναντηθήκαμε, αλλά δεν υπήρξε καμία σύρραξη. Αυτά είναι προβοκάτσιες. Αντιθέτως ήταν μία απολύτως πολιτισμένη συζήτηση και όπου υπήρξε έντονος διάλογος ήταν καλοπροαίρετος και από τη μεριά μου με επιχειρήματα και συγκεκριμένα επιχειρήματα» υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM