Κασσελάκης: Αν δεν είμαι υποψήφιος δεν θα υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ

Κασσελάκης: Αν δεν είμαι υποψήφιος δεν θα υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
0

«Αν δεν είμαι υποψήφιος, δεν θα υπάρχει κόμμα», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ ακόμη αναμένονται τα αποτελέσματα από τη διαδικασία εκλογής συνέδρων στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως εξήγησε μιλώντας στο MEGA, αυτό θα γίνει γιατί «θα ρευστοποιηθεί το κόμμα». «Η κοινωνία δεν πρόκειται να μείνει σε έναν αντιδημοκρατικό μηχανισμό», τόνισε στη συνέχεια. Παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε πως ο ίδιος έπραξε κάποιο λάθος το διάστημα που ήταν πρόεδρος και σημείωσε ότι «είχα καταλάβει ότι μου τραβάνε το χαλί…».

Ο Στέφανος Κασσελάκης υποστήριξε ότι έχει την πλειοψηφία στο συνέδριο. «Είναι πολύ λυπηρό ότι έχει χωριστεί έτσι το κόμμα. Έχουμε δημοσιοποιήσει τα νούμερα, όπως τα έχουμε καταγράψει βάσει των στελεχών που έχουμε σε όλη την επικράτεια. Βάσει των τελευταίων αριθμών που είδα και με ενημέρωσαν πριν έρθω στην συνέντευξη είναι ότι είμαστε πάνω από 2 χιλιάδες σύνεδροι, που στηρίζουν την καμπάνια μου στο επικείμενο Συνέδριο. Συνολικά θα υπάρχουν 3μιση χιλιάδες σύνεδροι».

Ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι ο συνέδριο θα πρέπει να αποφανθεί για την άρση εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του.  «Εάν θέλουν να με διαγράψουν, ας με διαγράψουν. Εάν θεωρούν ότι είμαι Μουσολίνι κι ότι δεν πρέπει να έχω δεύτερη ευκαιρία στην χώρα ας το κάνουν πράξη. Το Συνέδριο αυτό είναι ένα έκτακτο με αρμοδιότητες τακτικού, που σημαίνει ότι μπορεί να αποφασίσει για τα πάντα. Το διακύβευμα του Συνεδρίου είναι ξεκάθαρο: θα πρέπει να αποφανθεί και για την άρση εμπιστοσύνης και για την επικείμενη εκλογή νέου προέδρου».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM
Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM