ΣΥΡΙΖΑ: Η επιτροπή δεοντολογίας ζήτησε γνωμοδότηση της ΚΕ για τα τέσσερα στελέχη

ΣΥΡΙΖΑ: Η επιτροπή δεοντολογίας ζήτησε γνωμοδότηση της ΚΕ για τα τέσσερα στελέχη Facebook Twitter
0

Η επιτροπή δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε τη γνωμοδότηση της Κεντρικής Επιτροπής για το ζήτημα της παραπομπής των τεσσάρων στελεχών του κόμματος, των Στέφανου Τζουμάκα, Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη και Δημήτρη Βίτσα. 

Περισσότερες από τρεις ώρες διήρκεσε σήμερα η συνεδρίαση της επιτροπής δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα των τεσσάρων στελεχών του κόμματος που παραπέμφθηκαν σε αυτή με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη

Η γνωμοδότηση της Κεντρικής Επιτροπής, η οποία ζητήθηκε, προβλέπεται από το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, αυτό αναφέρει πως για τις κυρώσεις της αναστολής της ιδιότητας μέλους και της διαγραφής, απαιτείται πριν από τη λήψη απόφασης η γνώμη του ανώτατου οργάνου του κόμματος στο οποίο συμμετέχει ο ελεγχόμενος. 

Επίσης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στη σημερινή συνεδρίαση ορίστηκαν οι τέσσερις τριμελείς ομάδες. Κάθε μία από αυτές θα εξετάσει την υπόθεση ενός εκ των τεσσάρων στελεχών που παραπέμφθηκαν. Στο πλαίσιο αυτό, θα μελετηθεί το υλικό που υπάρχει για κάθε περίπτωση, ενώ θα κληθούν και οι εμπλεκόμενοι. 

Στη συνέχεια, η κάθε τριμελής επιτροπή θα κάνει εισήγηση στην επιτροπή δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα προχωρήσει αναλόγως τη διαδικασία. 


 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM
Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Συναντήση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: Ο διάλογός τους

Σε κλίμα θεσμικής ευθύνης εξέφρασαν απόψεις για τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας και για την ανάγκη προσεκτικών, συντονισμένων πρωτοβουλιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
THE LIFO TEAM