ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Μητσοτάκη: «Αλαζόνας, σνομπ, υποκριτής με άγνοια κινδύνου»

ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Μητσοτάκη: «Αλαζόνας, σνομπ, υποκριτής με άγνοια κινδύνου» Facebook Twitter
3

Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντάς τον «αλαζόνα, σνομπ και υποκριτική» με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΒΗΜΑ»

«Για άλλη μια φορά, με τη σημερινή του συνέντευξη στο Βήμα, ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει πόσο κατώτερος των περιστάσεων είναι», σχολιάζουν από το ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζουν: «Αλαζονικός και σνομπ για τους πολιτικούς του αντίπαλους, υπερφίαλος για την οικονομία, ιδεοληπτικός για την κρατική καταστολή, υποκριτής σε σχέση με τα φαινόμενα διαφθοράς που αναπτύσσονται στην κυβέρνηση του. Και, το χειρότερο, με πλήρη άγνοια κινδύνου για τα εθνικά μας θέματα».

«Σε μια εποχή που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ζητά συνεννόηση για την αντιμετώπιση των εθνικών απειλών, ο κ. Μητσοτάκης εξαπολύει επίθεση στους πολιτικούς του αντίπαλους. Εξαγγέλλει την κατάργηση του εκλογικού νόμου που απονέμει την ισοτιμία της ψήφου των πολιτών και ευνοεί τον σχηματισμό κυβερνήσεων στη βάση των προγραμματικών συγκλίσεων. Και, την ίδια στιγμή, συνεχίζει τους χρησμούς και τα καλλιστεία υποψήφιων Προέδρων της Δημοκρατίας, παρόλο που ο Προκοπης Παυλόπουλος είναι αποδεκτός από τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση.

 «Ελπίζουμε αυτή η αλαζονική συμπεριφορά να μην αποδειχτεί μοιραία για τη χώρα» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Η συνέντευξη του Μητσοτάκη που προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ