Συνάντηση Κικίλια με τον πατέρα της 8χρονης Αλεξίας - Τι δεσμεύτηκε ο υπουργός

Συνάντηση Κικίλια με τον πατέρα της 8χρονης Αλεξίας - Τι δεσμεύτηκε ο υπουργός Facebook Twitter
0

Με τον πατέρα της 8χρονης Αλεξίας, που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι πέρυσι το Πάσχα, ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της, συναντήθηκε σήμερα στο υπουργείο Υγείας, ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο Βασίλης Κικίλιας δεσμεύτηκε ότι οι υπηρεσίες του υπουργείου, σε συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ, θα στηρίξουν τη μάχη που δίνει η οικογένεια για την αποκατάσταση της υγείας της Αλεξίας.

Πριν από μερικές ημέρες, ο πατέρας της 8χρονης ανέφερε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη μεταφοράς της κόρης του σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό.

«Σε ένα δωμάτιο μέσα καθηλωμένοι. Εγώ, η σύζυγός μου και το παιδάκι μου, στο κρεβάτι. Ούτε μιλά, ούτε τίποτα. Μόνο κουνά λίγο τα άκρα του. Γιατί να τύχει αυτό σε μένα; Ντροπή του γι αυτό που μας έκανε. Κατέστρεψε ένα σπίτι», ανέφερε ο πατέρας της 8χρονης μιλώντας στο Star.

Την ίδια στιγμή έγινε γνωστό πως συζητήθηκε στο δικαστήριο της Θήβας το αίτημα για αποζημίωση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ που ζητάει η οικογένεια της Αλεξίας από τον φερόμενο ως δράστη.

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Ανδρέας Μήτσαινας, μιλώντας στην ΕΡΤ, η κατάσταση της 8χρονης «δεν έχει μεταβολές. Δεν επικοινωνεί με τους γονείς της. Είναι ένας Γολγοθάς. Ζουν κάτι πρωτόγνωρο αυτοί οι άνθρωποι. Μετά λύπης λέω ότι πολύ δύσκολα θα αποκατασταθεί η μικρή».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ