Αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ ζητά η οικογένεια της 8χρονης Αλεξίας που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα

Αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ ζητά η οικογένεια της 8χρονης Αλεξίας που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα Facebook Twitter
2

Αποζημίωση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ ζητά οικογένεια της 8χρονης Αλεξίας που είχε τραυματιστεί από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι το Πάσχα και νοσηλεύεται έκτοτε στο νοσοκομείο Παίδων.

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Ανδρέας Μήτσαινας, μιλώντας στην ΕΡΤ το πρωί της Δευτέρας, η κατάσταση της 8χρονης «δεν έχει μεταβολές. Δεν επικοινωνεί με τους γονείς της. Είναι ένας Γολγοθάς. Ζουν κάτι πρωτόγνωρο αυτοί οι άνθρωποι. Μετά λύπης λέω ότι πολύ δύσκολα θα αποκατασταθεί η μικρή».

Ο ίδιος απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι «δεν υπάρχει κάποια επαφή με τον δράστη. Η δικαστική εξέλιξη έχει τα δεδομένα που όλοι γνωρίζουμε. Δεν κρατείται καθώς το αδίκημα δεν είναι κακουργηματικού χαρακτήρα. Η ανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη».

«Περιμένουμε τον Σεπτέμβριο για να το αν θα έχουμε κάποια επιδίκαση περαιτέρω κάποιων αποζημιώσεων γιατί τα κονδύλια που χρειάζονται για τη μικρή είναι αρκετά μεγάλα και αν χρειαστεί κάποια αποθεραπεία στο εξωτερικό οι γονείς δεν μπορούν να καλύψουν αυτές τις δαπάνες». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «η αποζημίωση ζητείται σε επίπεδο συντηρητικής κατασχέσεως. Ουσιαστικά η οικογένεια δεν έχει λάβει κάποια χρήματα και τον Σεπτέμβριο που θα κατατεθεί η αγωγή εφόσον οριστικοποιηθούν κάποια κονδύλια και επανέλθουμε με κάποια άλλα ένδικα μέσα θα μπορέσουμε εκεί να λάβουμε κάποια χρήματα για να αντιμετωπιστούν οι δαπάνες» τόνισε ακόμη ο κ. Μήτσαινας.

Όσον αφορά τη βελτίωση και αποκατάσταση της υγείας της 8χρονης ο δικηγόρος της οικογένειας είπε ότι «είναι όλα προς διερεύνηση για το αν κάποιες θεραπείες στο εξωτερικό μπορούν να βοηθήσουν τη μικρή. Οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι δυνατόν να επιφέρουν εκείνα τα αποτελέσματα ώστε η μικρή τουλάχιστον να δείξει κάποια δείγματα επικοινωνίας με το περιβάλλον».

 
Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Πραγματικά καμιά τιμωρία δεν είναι αρκετή, αυτό που συνέβη στο παιδάκι και την οικογένεια του είναι χειρότερο και από το θάνατο. Πρέπει να του πάρουν ό,τι έχει κ δεν έχει κ να τα δώσουν στην οικογένεια για την αποκατάσταση της μικρής! Η φυλακή για μένα δεν ξέρω αν έχει κάποιο νόημα πέρα του παραδειγματισμού, ίσως περισσότερη αξία θα είχε να υποχρεωθεί σε βοήθεια προς την οικογένεια...
Να δεσμευτεί άμεσα όλη του η περιουσία, ότι έχει και δεν έχει και να περάσει όση ζωή του έχει απομείνει πάμφτωχος και στη φυλακή. Αυτό θα ήταν μια κάποια δικαιοσύνη. Αν και καμία τιμωρία δεν είναι αρκετή, πήρε τα όπλα και ξέκανε το παιδί και μαζί ολόκληρη την οικογένεια. Έχω αηδιάσει με τη χώρα που ζω...

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ