Συγχαρητήριο μήνυμα Παυλόπουλου σε Τραμπ με αναφορές στις αξίες των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Δημοκρατίας

Συγχαρητήριο μήνυμα Παυλόπουλου σε Τραμπ με αναφορές στις αξίες των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Δημοκρατίας Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

Συγχαρητήριο μήνυμα στον νεοεκλεγέντα υπουργό τον ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έστειλε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

«Η Ελλάδα και οι Ηνωμένες Πολιτείες συνδέονται με μια μακρόχρονη και ανθεκτική φιλία, βασισμένη στις κοινές αξίες της Ελευθερίας, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Δημοκρατίας. Σήμερα οι δύο χώρες μας είναι σημαντικοί σύμμαχοι, συνδεόμενοι τόσο στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και της Ευρω-Ατλαντικής Κοινότητας, όσο και με τα εκατομμύρια Αμερικανών με ελληνική καταγωγή», αναφέρει ο Π. Παυλόπουλος. 


«Με την ευκαιρία της εκλογής σας ως 45ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής σας εύχομαι κάθε επιτυχία στη σημαντική αποστολή σας, σε μια περίοδο παγκόσμιων αλλαγών και προκλήσεων», προσθέτει.

«Έχω την πεποίθηση ότι, κατά τη διάρκεια της Προεδρίας σας, οι δεσμοί αυτοί θα συνεχίσουν να ενισχύονται και να εμπλουτίζονται, προς αμοιβαίο όφελος των Εθνών μας, καθώς και προς όφελος της παγκόσμιας ειρήνης, σταθερότητας και προόδου. Παρακαλώ δεχθείτε, εξ ονόματος του Ελληνικού Λαού και εμού του ιδίου, ειλικρινείς ευχές για την προσωπική σας υγεία, καθώς και για την ευημερία του Αμερικανικού Λαού», καταλήγει το συγχαρητήριο μήνυμα. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ