Σκουρλέτης: Η ώρα της δημοκρατικής ανατροπής του Σαμαρά πλησιάζει

Σκουρλέτης: Η ώρα της δημοκρατικής ανατροπής του Σαμαρά πλησιάζει Facebook Twitter
3

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή την ομιλία του τελευταίου στην Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας.

"Με μια άκρως διχαστική και τρομολάγνα ομιλία προς την Κ.Ο του κόμματός του ο κ. Σαμαράς υπερασπίστηκε τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό – Μερκελισμό αποκαλύπτοντας το όραμά του για την επόμενη μέρα τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη".

Και πρόσθεσε: "Πράγματι ποτέ στη χώρα δεν είχε γίνει τόση ζημιά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα , μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια. Ποτέ δεν χάθηκαν τόσες θέσεις εργασίας, ποτέ δεν μειώθηκαν τόσο πολύ οι μισθοί, ποτέ δεν μετανάστευσαν μεταπολιτευτικά τόσο πολλοί νέοι άνθρωποι, ποτέ δεν αυτοκτόνησαν τόσοι πολλοί, ποτέ δεν βρέθηκαν εκτός υγειονομικής και ασφαλιστικής κάλυψης τόσοι πολλοί, ποτέ δεν είδαμε ξανά τις τελευταίες δεκαετίες τόσους πολλούς συνανθρώπους μας να ψάχνουν τα σκουπίδια. Αυτό είναι το επιτυχημένο έργο του μνημονιακού κ. Σαμαρά".

"Η ώρα της δημοκρατικής ανατροπής του κ. Σαμαρά πλησιάζει", κατέληξε ο κ. Σκουρλέτης.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Διαβάζεις τις δηλώσεις του Σαμαρά και νιώθεις αμήχανος διαπιστώνοντας το πόσο ηλίθιο πρωθυπουργό έχουμε. Διαβάζεις μετά και τις δηλώσεις των Συριζαίων και σου φαντάζει τέρας ευφυίας.
Ο Σαμαράς αν είχε την δυνατότητα να κάνει παραγγελία τους πολιτικούς του αντιπάλους ο Σκουρλέτης θα ηταν μέσα στις πρώτες του επιλογές.Και αυτό είναι κακό και για την αντιπολίτευση αλλά κυρίως για όλους εμας.
Αχ, κύριε Σκουρλέτη μου, μακάρι να υπερασπιζόταν και να εφάρμοζε αυτά που τον κατηγορείς. Το πρόβλημα του κι αυτου κι εσένα είναι ότι υπερασπίζεστε τον "ακραίο πελατειακό κρατισμό", πράγμα που αργά ή γρήγορα θα προκαλέσει πολύ χειρότερα απ όσα τρομερά λες πως δεν ξανάγιναν στη χώρα.