Σαμαράς: «Κάντε αυτό που πρέπει»

Σαμαράς: «Κάντε αυτό που πρέπει» Facebook Twitter
0

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο Αντώνης Σαμαράς λίγο πριν τη Σύνοδο Κορυφής που ξεκινά αυτή την ώρα. «Η Ελλάδα έκανε το χρέος της, ήρθε πλέον η σειρά της Ε.Ε. και του ΔΝΤ να κάνουν αυτό που πρέπει» δήλωσε ο πρωθυπουργός και επανέλαβε την ανάγκη να υπάρξει λύση στο ελληνικό ζήτημα. Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, επαναλαμβάνοντας την ανάγκη να επιτευχθεί λύση για το ελληνικό ζήτημα.

«Η συνοχή είναι ζήτημα ανταγωνιστικότητας και ανάπτυξης για ολόκληρη την ΕΕ και όχι μόνο για τις χώρες που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη», ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM