Ρωμανός για απειλή από Υποχθόνιο: «Ήταν το λιγότερο» - YPO: «Kαθαρά τρολιά»

Ρωμανός για απειλή από Υποχθόνιο: «Ήταν το λιγότερο» - YPO: «Kαθαρά τρολιά» Facebook Twitter
0

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Νίκο Ρωμανό, διευθυντή του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και τον ράπερ Υποχθόνιο

Οι δύο τους προχώρησαν σε σειρά αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

   

Όλα ξεκίνησαν όταν ράπερ κοινοποίησε μια ανάρτηση του Νίκου Ρωμανού, στην οποία ανέφερε ότι ο χώρος των καλλιτεχνών αριστεροκρατείται και σε story του έγραφε: «και ο χώρος των ράπερ αριστεροκρατείται. Θες να φας στη μάπα καμία χρύση από glock?».

«Πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων loading ... » έγραψε και πρόσθεσε τη φράση «Σίστα; Από το φασίστα» 

Ρωμανός για απειλή από Υποχθόνιο: «Ήταν το λιγότερο» - YPO: «Kαθαρά τρολιά» Facebook Twitter

Ρωμανός: Να χαίρεστε τους φίλους σας κ. Τσίπρα


Στην ανάρτηση αυτή απάντησε ο Νίκος Ρωμανός, λέγοντας: «Να χαίρεστε τους φίλους σας κ. Τσίπρα». Την ανάρτησή του συνόδευσε με δύο φωτογραφίες του Υποχθόνιου από εκδήλωση με τον Αλέξη Τσίπρα και τη Ρένα Δούρου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Ρωμανός σημείωσε ότι η αντιπαράθεση με τον Υποχθόνιο ξεκίνησε με αφορμή κάποιες συνεντεύξεις του την περασμένη Δευτέρα που στοχοποιήθηκε από όλο τον ΣΥΡΙΖΑ με αποκορύφωμα το συγκεκριμένο story του ράπερ στο instagram.

«Δεν είπα ως μομφή ότι ο καλλιτεχνικός χώρος αριστεροκρατείται. Συνέδεσα αυτή τη διαπίστωση με το κούνημα του δαχτύλου από συγκεκριμένους χώρους με το ότι θα έπρεπε να ξέρουμε (για τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση). Ανέδειξα μια υποκρισία ενός πολιτικού χώρου που έχει προνομιακή σχέση με τον χώρο των ηθοποιών και μας κουνάει εμάς το δάχτυλο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρωμανός.


Ήταν τρολιά 

 

Ο Ypo μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ξεκαθάρισε την θέση του λέγοντας πως έκανε πλάκα: «Ήταν καθαρά τρολιά. Ούτε μία περίπτωση δεν υπάρχει να σκοτώσουμε και άνθρωπο, αυτό έλειπε. Το θεώρησα σαν τρολ, μια πλάκα, δεν ήθελα να θίξω κανέναν», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα υποστήριξε πως η παρεξήγηση έχει λήξει μέσω ενός κοινού γνωστού: «Τα έχουμε βρει με τον κύριο μέσω ενός κοινού μας γνωστού, ο οποίος πήρε τηλέφωνο και του είπε "ο Ypo" αποκλείεται, ξέρεις τρολάρει».

 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM