Προσφυγικό: Αποφασίστηκε μεγαλύτερη εμπλοκή Frontex και συνέχεια στην αποσυμφόρηση των νησιών

Προσφυγικό: Αποφασίστηκε μεγαλύτερη εμπλοκή Frontex και συνέχεια στην αποσυμφόρηση των νησιών Facebook Twitter
1

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη, υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου για τις προσφυγικές/ μεταναστευτικές ροές, σε συνέχεια των μέτρων που είχαν ανακοινωθεί μετά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ στις 31 Αυγούστου.

Στη σύσκεψη μετείχαν οι υπουργοί Εξωτερικών Ν. Δένδιας, Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης, Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος, Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκης, Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτης, ο αναπλ. Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Κουμουτσάκος και οι υφυπουργοί Εθνικής Αμυνας Α. Στεφανής και Παρά τω Πρωθυπουργώ Στ.Πέτσας και Α. Σκέρτσος.

Σύμφωνα με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αποφασίστηκε:

Να συνεχιστούν τα μέτρα για την αποσυμφόρηση των νησιών

Να ενισχυθούν οι δυνάμεις του λιμενικού σε σκάφη και προσωπικό στο ανατολικό Αιγαίο

Να αυξηθεί η εμπλοκή των εταίρων μας (Frontex – ΝΑΤΟ)

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Θα τα αλλάξει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ;

LiFO politics / Στέφανος Κασσελάκης: Θα τα αλλάξει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ;

Οι δημοσιογράφοι της LiFO Αρης Δημοκίδης και Γιάννης Πανταζόπουλος συζητούν με τη Βασιλική Σιούτη τη διαδρομή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και την αναστάτωση που έχει φέρει η εκλογή του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ρεπορτάζ και σχόλια για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια
Τρόποι να σταματήσουν οι εμπόλεμες ζώνες, να καταπολεμηθούν οι αιτίες που δημιουργούν την προσφυγιά και τη μετανάστευση δεν πρόκειται να βρεθούν σε καμία σύσκεψη ούτε εγχώρια ούτε στο εξωτερικό. Μόνο καταστολή δυστυχώς.Να ενισχυθούν οι δυνάμεις του λιμενικού σε σκάφη και προσωπικό στο ανατολικό Αιγαίο Πηγή: www.lifo.grΝα αυξηθεί η εμπλοκή των εταίρων μας (Frontex – ΝΑΤΟ) Πηγή: www.lifo.grΚρίμα.