Προκόπης Παυλόπουλος: Το ανορθόγραφο presidensy.gr οδηγεί στο prokopiospavlopoulos.gr

Προκόπης Παυλόπουλος: Το ανορθόγραφο presidensy.gr οδηγεί στο prokopiospavlopoulos.gr Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Σε σελίδα του Προκόπη Παυλόπουλου ανακατευθύνει domain που παραπέμπει στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής προεδρίας.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης του Διαδικτύου, πληκτρολογώντας το ανορθόγραφο, αλλά ομόηχο, presidensy.gr οδηγείται αυτόματα σε σελίδα του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας prokopiospavlopoulos.gr η οποία και ενημερώνει για της δράσεις του Προκόπη Παυλόπουλου. 

Η σελίδα αυτή είναι σε λειτουργία από το 2015, χρονιά που ο Προκόπης Παυλόπουλος ανέλαβε την προεδρία της Δημοκρατίας και περιλαμβάνει βίντεο, άρθρα, μηνύματα, δηλώσεις και συνεντεύξεις του πρώην προέδρου. Η ιστοσελίδα αυτή φαίνεται να αντικατέστησε μία παλαιότερη που διατηρούσε ο Έλληνας πολιτικός, το ppavlopoulos.gr, η οποία δεν έχει ενημερωθεί από το 2013. 

Προκόπης Παυλόπουλος: Το ανορθόγραφο presidensy.gr οδηγεί στο prokopiospavlopoulos.gr Facebook Twitter

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» το ανορθόγραφο presidensy.gr έχει κατοχυρωθεί από τον πρώην πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

Εξυπακούεται ότι το ορθά γραμμένο presidency.gr - όπως θα ήταν αναμενόμενο - κατευθύνει τον χρήστη στην ιστοσελίδα της προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM