Πολιτική κίνηση δημιουργεί ο Ραγκούσης

Πολιτική κίνηση δημιουργεί ο Ραγκούσης Facebook Twitter
5

Πολιτική κίνηση με την επωνυμία «Με την Επόμενη Ελλάδα» δημιουργεί ο  Γιάννης Ραγκούσης, που θα παρουσιάσει μάλιστα την προσπάθεια του σε εκδήλωση την Τετάρτη στο Γκάζι.

Στην πρόσκληση για την πολιτική κίνηση του πρώην υπουργού του Γιώργου Παπανδρέου αναφέρεται:

«Τώρα που, αδικαιολόγητα, βιώνουμε για μια ακόμη φορά τον καταστροφικό φόβο της αβεβαιότητας και το συλλογικό τραύμα άλλης μιας αποτυχίας, αποφασίσαμε να μην παραδοθούμε στη μοιρολατρία, ούτε να υποκύψουμε στην τυφλή οργή. Είναι η ώρα για τη μεγάλη στροφή».

Επισημαίνεται επίσης ότι, στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί μια νέα πολιτική, που συμπορεύεται:

- με τις ανάγκες των Ελληνίδων και των Ελλήνων που παράγουν και δημιουργούν αξία στην πραγματική οικονομία, στο κράτος, στα γράμματα και στις τέχνες,

- με τις προσδοκίες της νέας γενιάς,

- με την αγωνία των ανέργων.

Την παρουσίαση θα κάνουν οι:

Η.Καρανίκας - γιατρός, Α.Μανούρας - γεωπόνος επιχειρηματίας, Α.Οικονόμου - ψυχίατρος, Γ.Ραγκούσης - οικονομολόγος, Π.Σφηκάκης - δικηγόρος, Φ.Τσικρικτσή - ιδιωτική υπάλληλος, Ε.Κρομμύδα - εκπαιδευτικός.

Η παρουσίαση θα μεταδοθεί διαδικτυακά απευθείας από τη διεύθυνση www.epomeniellada.gr

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Ο Ραγκούσης είναι από τους αξιόλογους πολιτικούς που εμφανίστηκαν τελευταία. Μαζί με τον Μόσιαλο, τον Γιαννίτση, τον Παπαδόπουλο υπήρξαν από τους λίγους που και μπήκαν στη φωτιά και κάτι έκαναν. Διάυγεια και Καλλικράτης είναι από τις σημαντικότερες διοικητικές μεταρρυθμίσεις των τελευταίων 20 χρόνων.Τώρα, αν η δημιουργία νέου κόμματος-πολιτικής κίνησης, θα επιτύχει, αυτό μένει να φανεί.Πάντως ο ελληνικός λαός είναι περίεργο φρούτο. Βρίζει τους παλιους που κυβέρνησαν (ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΣΥΡΙΖΑ), βρίζει τους τρελούς που δεν κυβέρνησαν (Λεβέντης), βρίζει τους νέους φιλελεύθερους (Τζήμερος), βρίζει τους ακραίους (ΧΑ, ΚΚΕ), βρίζει τους νέους παλαβιάρηδες (Ζωή-Ραχήλ), βρίζει και ότι καλό είχε να επιδείξει το παλιο κομματικό σύστημα.Τίποτα δεν μας αρέσει
Χμμμ ίσα ίσα που νομίζω οτι έχουμε μέγαλη έλλειψη πολιτικών κομμάτων.Διοτι έχουμε ως επί το πλείστον πελατειακά κόμματα τριτοκοσμικού τύπου που στηρίζονται σε αναχρονιστικές δομές (σόγια, καταγωγές, διαφθορά κτλ κτλ)
Η ελλειψη για εμενα ειναι πολιτικων που βαζουν την χωρα και το μακροπροθεσμο καλο της πρωτα απο ολα. Αν ειχαμε αξιους πολιτικους θα ειχαμε και αξια κομματα.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ