Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση δεν βρήκε ένταλμα για το σπίτι του Ινδαρέ, αλλά ανακάλυψε το πτυχίο Διαματάρη

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση δεν βρήκε ένταλμα για το σπίτι του Ινδαρέ, αλλά ανακάλυψε το πτυχίο Διαματάρη Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

«Η κυβέρνηση μπορεί να μη βρήκε το ένταλμα πριν την αντισυνταγματική εισβολή στο σπίτι του κ. Ινδαρέ, που ψάχνει εδώ και τέσσερις μέρες όλη η Ελλάδα, αλλά ανακάλυψε το πτυχίο του κ. Διαματάρη. Ποτέ δεν είναι αργά», σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ως προς την ουσία της υπόθεσης», αναφέρουν ότι «ο κ. Διαματάρης εμφανιζόταν ψευδώς ως πτυχιούχος και παραβίασε το Σύνταγμα έχοντας επιχειρηματική δραστηριότητα αν και υπουργός», ενώ «σήμερα, ένα μήνα μετά, ανακάλυψε κάποια επιστολή που δήθεν πιστοποιεί τις σπουδές του, την οποία όμως δεν έβρισκε όταν του ζητούσαν όλοι να δώσει απαντήσεις και στοιχεία για το πλαστό βιογραφικό του».

Οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζουν πως «αφού η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη ζητάει και τα ρέστα, ενδεχομένως και από τα φιλικά της ΜΜΕ που έκραξαν τη fake αριστεία, αν κανείς άλλος δεν ανταποκριθεί, μπορεί κάλλιστα να ζητήσει η ίδια μία συγγνώμη από τον κ. Διαματάρη αποκαθιστώντας τον ως υπουργό».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Τον χειρισμό της κυβέρνησης για τον κ. Διαματάρη τον έχουμε ήδη επικρίνει.Όμως, από την Αξιωματική Αντιπολίτευση - με Α κεφαλαίο, μήπως, λέμε μήπως, καταλάβει τον θεσμικό της ρόλο -, περιμένουμε σοβαρότητα και όχι την ρητορική "δεινότητα" ("γλώσσα ροδάνι" το λεγαμε) της πάλαι ποτέ νευρωτικής κουτσομπόλας της γειτονιάς. Που συνέδεε ΑΣΧΕΤΑ μεταξύ τους περιστατικά και πληροφορίες της, προκειμένου να "επιβάλλει" την ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ προσωπικότητά της και να αποσπάσει σεβασμό. Αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να αποσπάσει σεβασμό με αυτό τον τρόπο, ας μην του δοθεί δεύτερη ευκαιρία στις επόμενες εκλογές.Και γενικά όλα τα κόμματα, να σταματήσουν να πουλάνε καθρεφτάκια στους ιθαγενείς..Μόνον έτσι θα ισοσκελίσουν λίγο την χρεοκοπία στην οποία μας οδήγησαν.
Εχμ, κύριε ΕΛΠΟ συμπαθάτε με αλλά άλλοι μας οδήγησαν στη χρεωκοπία.Αυτοί που λέτε ευθύνονται γιατί τη διαχειρίστηκαν οικτρά.Τώρα είναι εκεί που τους τοποθέτησε η ψήφος των πολιτών.Πριν που ήταν κυβέρνηση, τους είχε τοποθετήσει πάλι η ψήφος των πολιτών που την απέσπασαν κυρίως γιατί ήταν λαϊκιστές.Και μπόρεσαν έτσι να εκμεταλλευτούν τη λαϊκή αγανάκτηση.Που υπήρχε λόγω της χρεωκοπίας.Στην οποία μας είχαν οδηγήσει ...Κάπως έτσι πάει.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ