Πέτσας: Ποια τα προνόμια των εμβολιασμένων που βρίσκονται στο «τραπέζι» - Μέσα Ιουνίου οι αποφάσεις

Πέτσας: Αυτά θα είναι τα προνόμια των εμβολιασμένων -Μέσα Ιουνίου οι αποφάσεις Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / ΕΡΑ
0

Τη θέση ότι «χρειάζονται προνόμια σε όσους εμβολιάζονται» εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, λέγοντας πως είναι «ένας σαφές κίνητρο για να καμφθούν οι αντιστάσεις σε όσους έχουν δεύτερες σκέψεις ή έλκονται από θεωρίες συνωμοσίας».

Όπως ανέφερε εφόσον υπάρχουν πλέον διαθέσιμα εμβόλια πρέπει να δοθούν κίνητρα στους εμβολιασμένους, όπως της μεγαλύτερης κίνησης ελευθερίας εντός ή εκτός επικράτειας και τη δυνατότητα να επισκέπτονται οι εμβολιασμένοι χώρους, οι οποίοι σήμερα είναι κλειστοί. Μάλιστα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε πάρα πολύ σημαντικά τα κίνητρα της κινητικότητας και της μεγαλύτερης ελευθερίας.

Ο κ. Πέτσας εξήγησε ότι αυτό είναι κάτι που συζητείται εδώ και ένα μήνα και εκτίμησε πως στα μέσα Ιουνίου είναι το χρονικό διάστημα που θα πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις για να επιταχυνθεί ο εμβολιασμός.

Σχετικά με τα εμβολιαστικά κέντρα ανέφερε πως όταν έγινε ο πρώτος σχεδιασμός είχε ειπωθεί για 1.018, ενώ πλέον έχουν φτάσει 50% πάνω από τον αρχικό σχεδιασμό.

«Είναι πάρα πολλά τα εμβολιαστικά κέντρα» είπε, ωστόσο, εκτίμησε ότι «υπάρχει δυνατότητα πάντα να κάνουμε κάτι καλύτερο».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ