Πέτσας: Μην περιμένετε εκλογές, θα γίνουν το 2023 στο τέλος της τετραετίας

Πέτσας: Εκλογές θα γίνουν το 2023 Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Οι βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα θα γίνουν την επόμενη χρονιά, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας. 

«Μην περιμένετε εκλογές, εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, το 2023, όπως έχει πει ο πρωθυπουργός, πολλές φορές», είπε μιλώντας στην ΕΡΤ, αντιδρώντας σε ένα σχόλιο δημοσιογράφου που εκτιμούσε ότι οι απαλλαγές από τον ΕΝΦΙΑ προμηνύουν πρόωρες εκλογές. 

«Η κυβέρνηση αυτή αυτό που κάνει είναι να υλοποιεί το πρόγραμμά της. Όταν είχαμε εκλογές το 2019 λέγαμε για έναν από τους κεντρικούς πυλώνες για τη μείωση των φόρων. Αυτό κάνουμε συνεχώς από το 2019 και μετά, παρά τις εισαγόμενες κρίσεις που ήταν πολλές», συνέχισε ο αναπληρωτής υπουργός. 

Κληθείς να απαντήσει στα σενάρια για ανασχηματισμό, ο κ. Πέτσας περιορίστηκε να πει πως είναι «αγαπημένο θέμα» των ΜΜΕ, αλλά αυτές οι αποφάσεις είναι του πρωθυπουργού και «μόνο εκείνος ξέρει». 

Όσο για το αν ο ίδιος θα ήθελε να παραμείνει στο υπουργείο Εσωτερικών απάντησε ότι «η σύνθεση της ομάδας στο γήπεδο εξαρτάται από τον πρωθυπουργό».

«Φέτος θα είναι χρονιά ρεκόρ για τον τουρισμό»

Κλείνοντας, εκτίμησε πως το 2022 θα αποδειχθεί χρονιά ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό, συγκριτικά όχι μόνο με το 2019 αλλά και παλαιότερα χρόνια, σε ό,τι αφορ της εισπράξεις και τις αφίξεις. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσίπρας: Ποιος δεν ξέρει σε αυτή την αίθουσα ότι θα μεσολαβήσουν οι εκλογές μέχρι την 1η Ιανουαρίου;

Πολιτική / Τσίπρας: Ποιος δεν ξέρει σε αυτή την αίθουσα ότι θα μεσολαβήσουν οι εκλογές μέχρι την 1η Ιανουαρίου;

«Γιατί κάθε δεύτερη μέρα ανακοινώνετε υποψηφίους και υπουργούς, που αντί να δουλεύουν τρέχουν και κάνουν προεκλογικές συγκεντρώσεις; Μαζέψτε τους βουλευτές σας»
THE LIFO TEAM
Γιάννης Πανούσης: «Ως υπουργός είδα πώς λειτουργεί η διαπλοκή και η συγκάλυψη»

LiFO politics / Γιάννης Πανούσης: «Ως υπουργός είδα πώς λειτουργεί η διαπλοκή και η συγκάλυψη»

H Βασιλική Σιούτη μιλά με τον Γιάννη Πανούση, καθηγητή εγκληματολογίας και πρώην υπουργό στην πρώτη κυβέρνηση Τσίπρα, για την ύπαρξη υπόγειων διακομματικών μηχανισμών συγκάλυψης και για τις αθέατες πλευρές της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ