Σε αντίθεση με τις προεκλογικές περιοδείες, οι μετεκλογικές είναι εξαιρετικά σπάνιες. Τόσο χαρούμενοι για τις ψήφους που πήραν όμως ήταν βουλευτής και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που περιόδευσαν χθες στο Δήμο Μαλεβιζίου ευχαριστώντας τους πολίτες για τη μεγάλη εμπιστοσύνη που τους έδειξαν, δίνοντας τους ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά στην Ελλάδα. 

 

Όπως μεταδίδει το τοπικό σάιτ της Κρήτης cretalive, ο βουλευτής Μ. Κριτσωτάκη μαζί με τους υποψηφίους Γιαμαλάκη και Κλάδο διαβεβαίωσαν τους πολίτες ότι θα βρίσκονται δίπλα τους στα εύκολα και στα δύσκολα, και τους κάλεσαν να στηρίξουν έμπρακτα και ενεργά τη νέα κυβέρνηση.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαλεβιζίου έβγαλε μάλιστα και σχετική ανακοίνωση:

 

Συμπολίτες και συμπολίτισσες, φίλες και φίλοι,

Η Οργάνωση Μελών Μαλεβιζίου του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ) αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχαριστήσει και δημόσια, εσάς τους οκτώ χιλιάδες σαράντα εννιά (8.049) πολίτες, άνδρες και γυναίκες, που μας τιμήσατε με τη ψήφο σας και μας αναδείξατε σε πρώτη πολιτική δύναμη στη διοικητική μας περιφέρεια με ποσοστό 50,79%.

Η συγκρότηση της κυβέρνησης μας, με πρόσωπα χωρίς σκιές από το παρελθόν και τα πρώτα δείγματα γραφής σε εσωτερικό και εξωτερικό πεδίο είναι ελπιδοφόρα: η κυβέρνηση μας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση της Αριστεράς μπορεί να είναι κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, κυβέρνηση κοινωνικής αναγέννησης, κυβέρνηση όλων των Ελλήνων.

Οι προτάσεις και τα μέτρα που παρουσιάσαμε καθ' όλη τη διάρκεια της οικονομικής, πολιτικής, πολιτιστικής και ηθικής κρίσης που πλήττει την πατρίδα μας δεν ήσαν υποσχέσεις παλαιοκομματικού τύπου. Ήσαν προτάσεις και μέτρα που προστάτευαν τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τα φτωχά αγροτικά και μεσαία στρώματα. Μέτρα προστασίας του λαού μας που κατέστρεψαν οι πολιτικές της λιτότητας και της εσωτερικής υποτίμησης, που εφάρμοζαν με συνέπεια η άρχουσα τάξη και οι πολιτικοί εκφραστές της.

Η παρουσίαση αυτών των θέσεων στη Διεθνή ΄Εκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) τον Σεπτέμβριο 2014, διά στόματος του προέδρου μας Αλέξη Τσίπρα, έγειρε τη πλάστιγγα υπέρ της πολιτικής μας δύναμης που εκφράζει τον κόσμο της εργασίας και του πολιτισμού. Δεν μοιράσαμε υποσχέσεις, μοιράσαμε ευθύνες απέναντι σας, απέναντι μας, απέναντι στην Ιστορία..

Η συγκρότηση της νέας κυβέρνησης αυτό αποδεικνύει. Γυναίκες και άνδρες που στελεχώνουν την κυβέρνηση αναλαμβάνουν την ευθύνη να υπηρετήσουν με ευσυνειδησία τον ρόλο που τους έταξε η Ιστορία σ' αυτή την κρίσιμη καμπή για τη χώρα μας και την Ευρώπη, να κάνουν πράξη τη δημοκρατία, την αξιοπρέπεια, τη δικαιοσύνη και την ισονομία.

Και οι δικές μας ευθύνες σ' αυτόν τον τόπο που κατοικούμε και εργαζόμαστε μεγαλώνουν και σας διαβεβαιώνομε, ότι θα είμαστε κοντά σας στα εύκολα και στα δύσκολα, στα ευχάριστα και τα δυσάρεστα. Θέλομε και τη δική σας συμμετοχή σ' αυτή τη δύσκολη, αλλά όμορφη προσπάθεια της αναγέννησης και της τοπικής κοινωνίας μας. Θέλομε τη συνδρομή σας στο όραμά μας, τη στήριξή σας στην προσπάθειά μας. Μαζί θα επιτύχομε, μαζί θα νικήσομε!

''Αν λαχταράς τον ήλιο, ανασηκώσου και με δαυλό άναψε τονε δικό σου.''

Γάζι 30.01.2015

ΣΥΡΙΖΑ Μαλεβιζίου

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr